+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Mimosa Pudica

Where tuku Mimosa Pudica Extract Powder?

Pasokan Pabrik Ekstrak Mimosa Pudica/ Ekstrak Wiji Mimosa Pudica / Ekstrak Mimosa / Ekstrak Tanduran Sensitif kanthi rega paling apik. Didol. Produsen & Supplier. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Wiji Mimosa Pudica; Ekstrak Mimosa; Ekstrak Tetuwuhan Sensitif
Jeneng botani: Mimosa pudica L.
Bagian Digunakake: Wiji
Cara Tes: TLC
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Bisa nambah microcirculation kulit, alon mudhun katon saka kisut kulit, lan nambah kapasitas nyekeli banyu kulit lan elastisitas;
2. Bisa ngilangi macem-macem radikal bebas lan bisa digunakake minangka antioksidan;
3. Nyegah tuwa; bisa nyandhet aktivitas hyaluronidase;
4. Nduweni efek nyegah sing jelas ing osteoporosis lan kanker payudara ing wanita sawise menopause;
5. Nduweni efek anti-arteriosklerosis;
6. Aktivitas antitumor;
7. Nduweni efek calming pikiran lan calming syaraf, lan bisa nambani neurasthenia lan insomnia;
8. Nduweni efek terapeutik ing karusakan kulit lan trauma;
9. Nduweni efek ngedhunake tekanan getih;
10. Nduweni efek anticonvulsant;
11. Ndhukung kesehatan pencernaan lan usus;
12. Ndhukung fungsi sehat saka sistem imun;
13. Ngresiki awak saka racun;

Deskripsi Ekstrak Mimosa Pudica
Ekstrak Mimosa Pudica bisa nyuda batuk lan nyuda dahak, nyuda syaraf lan nyuda nyeri, uga bisa ngilangi panas lan diuresis.
Ekstrak Mimosa Pudica umume digunakake kanggo ndhukung fungsi pencernaan, usus, lan sistem kekebalan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)