+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Bubuk Kulit Root Mimosa Hostilis

Endi tuku Bubuk Kulit Root Mimosa Hostilis?

Pasokan Pabrik Mimosa Hostilis Root Bark Powder (MHRB) kanthi rega paling apik. Didol. Produsen & Supplier. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: MHRB
Jeneng botani: Mimosa tenuiflora (Willd.) Poir.
Bagian Digunakake: ROOT / Bark
Cara Tes: HPLC
Katon: Wêdakakêna coklat

fungsi
1. Anti-depressant, bisa ngenthengake gejala depresi lan kuatir;
2. wis digunakake kanggo nambani lara, tatu, lan tatu kulit;
3. Antinoceptive lan anti-inflamasi;
4. Anti-Aging;
5. Ngurangi garis-garis halus lan kisut lan mulihake elastisitas lan vitalitas kulit;
6. Ngapikake sistem kekebalan awak;

Deskripsi Mimosa Hostilis Root Bark Powder
Mimosa Hostilis Root Bark Powder nduweni jumlah flavonoid, lipid, lan tanin sing signifikan sing ningkatake rejuvenasi, mulane, efektif kanggo nambani macem-macem penyakit kulit.
Mimosa Hostilis Root Bark Powder dianggo minangka analgesik, kanthi jam relief sing tahan lama lan pemulihan jaringan sing cepet. Kulit uga dianjurake kanggo nglawan kelemahan lan kekeselen, lan wis ditampilake kanggo ngrangsang sistem kekebalan. Fitur obat liyane saka Mimosa Hostilis yaiku analgesik, antimikroba, cicatrizing, antijamur, anti-inflamasi, regeneratif, lan anti-tuwa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)