+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

methionine

Ngendi Tuku methionine? Harga Grosir Methionine Powder saka Green Stone.

Entuk Pemasok & Produsen Methionine Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: 2-amino-4-(methylthio)asam butanoat
NO CAS.: 63-68-3
Formula Molekul: C5H11NO2S
Bobot molekul: 149.21
Penampilan: bubuk putih
Assay: 99%
Kapadhetan: 1.340 g / cm3
Titik Lebur: 281 °C (538 °F; 554 K)

Manfaat Kesehatan
1. Kanggo perawatan penyakit ati kayata ati lemak, sirosis ati lan hepatitis virus akut lan kronis.
2. Ngapikake metabolisme lemak: Methionine bisa ningkatake metabolisme lemak lan mbantu nyuda akumulasi lemak.
3. Bisa melu reaksi detoksifikasi ing ati, bisa ningkatake discharge zat beracun, lan nduweni efek anti-oksidasi lan radikal bebas tartamtu.
4. Nduwe proteksi miokardium, antihipertensi lan antidepresan tartamtu.
5. Ningkatake wutah otot: Methionine minangka salah sawijining asam amino sing paling akeh ing jaringan otot, sing bisa ningkatake wutah lan perbaikan otot.
6. Ngapikake kinerja olahraga: Methionine bisa nundha lemes otot, nambah toleransi olahraga lan daya mbledhos.
7. Njaga kesehatan: Methionine nduweni peran penting ing kulit, rambut, cakar lan jaringan liyane ing awak manungsa, lan uga bisa ningkatake kesehatan sistem kekebalan awak.

Deskripsi Methionine
Methionine minangka komponèn penting saka sintesis protein, uga dikenal minangka methionine, kang jenis asam amino lan salah siji saka asam amino penting kanggo awak manungsa.
Methionine minangka asam amino sing ngandhut protein, sing nduweni fungsi kayata mbantu metabolisme lan ngrusak lemak, lan minangka sumber utama belerang ing awak. Minangka salah sawijining senyawa hormon stimulasi lemak, methionine uga minangka pembakar lemak utawa antioksidan, lan uga nduweni peran penting kanggo ngilangi logam abot (kayata merkuri) saka awak. Peran liya saka asam amino iki kalebu njamin kesehatan ati, ginjel, kandung kemih lan arteri, uga njaga kuku, kulit lan rambut sing sehat, lan liya-liyane. Kajaba iku, iku uga penting kanggo wutah otot.
Methionine nyuda tingkat histamin ing awak kanggo njamin fungsi sinaptik sing tepat. Kekurangan metionin bisa nyebabake penyakit mental sing serius kayata demensia, mula nutrisi iki asring digunakake kanggo nambani skizofrenia.
Saliyane efek ing ndhuwur, suplemen methionine uga nduweni efek ningkatake memori lan ningkatake penyakit mental liyane, kayata penyakit Parkinson lan penyakit Alzheimer. Kajaba iku, wong sing duwe AIDS, ADHD, lan fibromyalgia bisa entuk manfaat saka iku, uga sing nandhang stres lan kuatir.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)