+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Oligopeptida iwak laut

Pabrik Pasokan rega paling apik Bubuk Oligopeptida Iwak Laut. Marine Fish Oligopeptide tuku online saka Green Stone.

Kita nyedhiyakake Oligopeptida Ikan Laut sing berkualitas tinggi, kita minangka pemasok pabrik Oligopeptida Ikan Laut, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake Oligopeptida Ikan Laut murni.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Bahan Baku: Kulit iwak
Bobot Molekul Rata-rata: 600-1000D
Fitur Produk: Wêdakakêna putih / partikel kanthi bau amis sing rada amis

Wuku
1. Bisa èfèktif ngatasi masalah kulit lan mundhut banyu otot, pas wektune replenish peptida kolagen, lan supaya kulit enom.
2. Nggawe calcium lan sel balung tightly digabungake tanpa mundhut utawa degradasi.
3. Bisa njaga kornea lembab lan transparan, lan nambah transparansi mata.
4. Ningkatake sambungan sel otot sing nyenyet, nggawe elastis lan mengkilat.
5. Ngatur endokrin, nglindhungi lan nguatake fungsi visceral.
6. Digabungake karo immunoglobulin kanggo nambah kekebalan.
7. Bisa nyandhet akumulasi lemak, nyandhet bakteri mbebayani, ngilangi racun, lan ningkatake pencernaan lan panyerepan.
8. Bisa njaga elastisitas tembok pembuluh getih lan nyegah pecah pembuluh getih lan embolisme.

Katrangan Babagan Bubuk Oligopeptida Iwak Laut
Oligopeptida iwak laut sing diekstrak saka kulit saecod jero kanthi bebas polusi. sing paling akeh yaiku peptida campuran molekul cilik sing kasusun saka 26 asam amino kanthi molekul watara 500D. Dheweke duwe kelarutan sing apik lan bisa larut banyu kanthi cepet ing suhu kamar. Tingkat panyerepan nganti 95%. Dheweke duwe karakteristik nutrisi lan aplikasi sing kuwat.
Oligopeptida iwak laut ditapis lan diproses saka kulit lan balung iwak laut jero tanpa polusi utawa polusi sing relatif sithik. Iki minangka jinis anyar saka bahan panganan nutrisi lan sehat. Kosmetik lan panganan sing nggunakake oligopeptida iwak laut minangka bahan mentah lan aditif wis ditampa dening wong.
Oligopeptida iwak laut nduweni akeh fungsi lan fungsi. Kita bisa nambah zat iki ing panganan saben dina kanggo nyedhiyakake luwih akeh nutrisi kanggo awak manungsa, lan uga bisa ditambahake ing kosmetik kanggo duwe efek tartamtu ing kulit.
Oligopeptida iwak laut nduweni fungsi ngedhunake lemak getih, ngedhunake gula getih lan ningkatake kakebalan manungsa. Uga bisa nyegah mundhake kolesterol, ningkatake sekresi insulin, ngatur gula getih ing awak, lan nambah gejala diabetes. Uga bisa nyandhet tumindak angiotensinase, duwe efek ngedhunake tekanan getih, lan duwe efek regulasi tartamtu ing hiperlipidemia, hiperglikemia, lan hipertensi.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)