+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Marasmius Androsaceus

Pasokan Pabrik Ekstrak Marasmius Androsaceus Bubuk Marasmius Androsaceus Polysaccharide 20% saka Green Stone.

Temokake Rega Murah & Tuku Online. Pasokan Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Simpenan Gedhe.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Botani: Marasmiellus androsaceus(L.:Fr.)Fr.
Bahan aktif: polisakarida
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: Marasmius Androsaceus Polysaccharide 20%, 10:1:20:1

fungsi
1. Nduweni efek anti-kanker;
2. Nduwe efek anti-kejut banget;
3. Nduweni efek ngilangi lan ngilangi macem-macem neuralgia;
4. Bisa ningkataké ilang inflammation saka tissue syaraf lan jaringan connective fibrous, nambah circulation getih lokal lan status nutrisi tissue, lan mulihake fungsi syaraf;
6. Bisa ningkataké panyerepan gastrointestinal saka calcium;
7. Nduweni efek curative sing apik ing spondylosis serviks lan sirah sawise cedera otak traumatik, bisa nyuda utawa ngilangi rasa nyeri lan mulihake fungsi;

Deskripsi Ekstrak Marasmius Androsaceus
Ekstrak Marasmius Androsaceus minangka miselium garing lan medium kultur Marasmius androsaceus (L. ex Fr.) Fr.
Komponen kimia utama ing Ekstrak Marasmius Androsaceus yaiku mannitol, polisakarida, polipeptida, asam amino, asam p-hydroxycinnamic, ergosterol lan liya-liyane. Bahan analgesik ing Ekstrak Marasmius Androsaceus kalebu asam p-hydroxycinnamic, asam triacic, ergosterol, lan lactones terpene.
Efek utama Ekstrak Marasmius Androsaceus yaiku nyuda rasa nyeri. Sacara klinis, obat sing digawe saka ekstrak Marasmius Androsaceus digunakake kanggo nambani migren, arthritis, spondylosis serviks, lan liya-liyane. Miturut riset, uga bisa ningkatake kekebalan, ngedhunake tekanan darah, nolak oksidasi lan scavenge radikal bebas.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)