+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Mangiferin

Suplai Best Price Mangiferin Powder 98% saka Mango Extract.
Endi tuku Mangiferin CAS 4773-96-0 Online?

Request Mangiferin For Sale; Tuku Ekstrak Mangiferin Saka Produsen / Supplier, Penjualan, Rega, Keuntungan, Panggunaan - Watu Ijo.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: Mangifera indica L.
NO CAS.: 4773-96-0
Formula molekular: C19H18O11
Bobot molekul: 422.342
Penampilan: bubuk kuning cahya
Spesifikasi: 98%
Cara Tes: HPLC

fungsi
1. Efek antioksidan;
2. Efek anti-tumor;
3. Efek neuroprotective;
4. Efek antivirus;
6. Efek analgesik;
7. Efek anti-parasit;
8. Efek anti-diabetes;
9. Efek protèktif ing ati;
10. Nduweni efek mbusak peroksida lipid ing jaringan otak, nyuda karusakan peroksida lipid menyang neuron, saéngga nglindhungi fungsi normal neuron;
11. Bisa nyuda permeabilitas kapiler lan duwe efek tartamtu ing asma bronkial;
12. Bantuan tundha tuwa seluler lan nambah fungsi otak;
13. Peroksidasi anti-lipid lan perlindungan neuron otak;

Aplikasi Klinis
1. Kanggo perawatan infeksi saluran napas ndhuwur;
2. Obat batuk pelem bisa digawe, sing nduweni efek antitussive lan anti-infèksi sing apik;
3. Mangiferin digabungake karo eritromisin bisa nyegah kukul;
4. Mangiferin kerja sama karo oxaliplatin kanggo ningkatake apoptosis sel kanker lan ningkatake aktivitas antikanker oxaliplatin ing vitro;
5. Kanggo Nyegah lan perawatan nephropathy diabetes;

Deskripsi Mangiferin
Mangiferin minangka senyawa flavonoid fenolik alami, utamane ditemokake ing woh, godhong lan kulit Mangiferin indica L. Panliten nuduhake manawa mangiferin nduweni macem-macem aktivitas biologis lan efek farmakologis, kalebu antibakteri, antivirus, antitumor, antioksidatif, anti-inflamasi, antitrombotik, aktivitas nyandhet monoamine oxidase, lan sapiturute. Ing taun-taun pungkasan, uga ditemokake duwe efek apik ing antidiabetik, nggambarake prospek obat sing luwih apik.
Mangiferin wis diteliti minangka agen antimikroba utawa antidiabetik lan nduweni aktivitas anti-inflamasi lan antioksidan. Mangiferin bisa digunakake kanggo mbantu identifikasi lan karakterisasi jinis II 5-alpha-reduktase. MGF bisa digunakake minangka bahan referensi kanggo analisis flavonoid. MGF bisa tumindak minangka promotor transit gastrointestinal (GIT).
Mangiferin nduweni peroksidasi anti-lipid sing jelas lan efek protèktif ing neuron otak, sing bisa nundha penuaan sel lan ningkatake fungsi otak. Bisa nambah kegiatan katalase sel getih abang kanthi signifikan lan nyuda hemoglobin sel getih abang. Uga duwe efek ngilangi penyakit lan nyuda batuk, lan duwe efek terapeutik tambahan ing batuk, phlegm, asma lan penyakit liyane.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)