+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Malva Sylvestris (Mallow).

Ing endi tuku bubuk Ekstrak Malva Sylvestris (Mallow) Online? Ekstrak Mallow / Ekstrak Malva Sylvestris 10:1 karo Produsèn & Supplier saka Green Stone.

Pasokan Pabrik Ekstrak Malva Sylvestris kanthi rega paling apik. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Mallow; Ekstrak Malva Sylvestris
Jeneng botani: Malva sylvestris Linn.
Bagian sing Digunakake: Jamu kabèh
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk halus kuning coklat
Bahan aktif: Malvin

fungsi
1. Menehi relief saka pain lan sirah;
2. Nyegah infeksi bakteri;
3. Ngapikake kesehatan pencernaan;
4. Bantuan turu, menehi relief saka insomnia;
5. Sugih ing anti-inflamasi;
6. Nyedhiyakake relief saka rame dada lan kondisi ambegan;
7. Kemampuan anti-virus, lan bisa kanthi efektif nyandhet panyebaran virus;
8. Bisa Mbantu ing pangayoman sistem imun;
9. Efek anti-tuwa;

aplikasi
1. Ekstrak Malva Sylvestris (Mallow) minangka obat sing apik kanggo ngresiki panas lan detoksifikasi. Bisa digunakake kanggo nambani mriyang lan thirst, jaundice panas lembab, watuk lan bronchitis kronis. Ing wektu sing padha, uga minangka proteksi ati sing apik lan obat detoksifikasi ati. Uga bisa digunakake kanggo nambani macem-macem penyakit kulit disebabake keracunan panas. Contone, bisa digunakake kanggo nambani eksim lan psoriasis.
2. Ekstrak Malva Sylvestris (Mallow) minangka fungisida spektrum sing amba sing bisa nyandhet pertumbuhane akeh bakteri. Ekstrak godhong Mallow duweni efek antibakteri, bisa nyandhet macem-macem infeksi bakteri kayata Staphylococcus aureus, bacillus difteri, Shigella lan bacillus typhoid, lan uga bisa digunakake kanggo ngobati tonsilitis kronis.
3. Ekstrak Malva Sylvestris (Mallow) minangka agen antivirus sing efektif banget, sing bisa ngontrol gejala infeksi virus sajrone infeksi virus. Uga ningkatake angiogenesis anyar, saengga nduweni efek anti-inflamasi sing apik.

Tuku bubuk Ekstrak Malva Sylvestris (Mallow) Online Kanthi Rega Grosir

Deskripsi Ekstrak Malva Sylvestris (Mallow).
Ekstrak Malva Sylvestris (Mallow) sugih ing mucilages, anthocyanoside-malvin, tanin, vitamin A, B1, B2 lan C, lan polisakarida.
Ekstrak Malva Sylvestris (Mallow) bisa ningkatake produksi kolagen, nyandhet aktivitas elastase, lan nduweni efek anti-wrinkle lan anti-tuwa; bisa ningkataké produksi asam hyaluronic ing sel lan bisa digunakake minangka moisturizer. Ekstrak Malva Sylvestris bisa nambah elastisitas kulit, nambah kasar lan garis-garis halus, lan nundha penuaan kulit. Iku sugih ing asam amino, sing bisa ngaktifake jaringan sel kulit lan kemampuan regenerasi. Kajaba iku, bisa nyandhet tatanan saka dihydrotestosteron hormon lanang, lan duwe efek nyegah apik ing penyakit sing disebabake dening hormon lanang dhuwur, kayata kukul lan rambute mundhut.
Ekstrak Malva Sylvestris (Mallow) sugih lendir, sing nduweni fungsi ekspektoran, batuk, analgesia, lan anti-inflamasi. Nduweni efek sing nyenengake ing tenggorokan, serak, bronkitis, lan alergi ambegan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)