+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Magis Trisilicate

Ngendi Tuku Magis Trisilicate bubuk? Sampeyan bisa tuku Magnesium Trisilicate For Grosir ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Magnesium Trisilicate for Sale. Klik kene kanggo tuku!

Entuk Magnesium Trisilicate Rega, Biaya, Sale, Pasokan, Grosir, Produsen & Supplier kanggo Bisnis saka Pabrik.

Kategori:

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 14987-04-3
Formula Molekul: Mg2O8Si3
Bobot molekul: 60.857
Penampilan: kristal putih

fungsi
1. Neutralisasi Asam: Magnesium trisilikat dianggo kanthi netralake asam lambung sing berlebihan. Reaksi karo asam kanggo mbentuk magnesium klorida, silikon dioksida, lan banyu, sing mbantu nyuda acidity ing weteng. Proses netralisasi iki bisa mbantu nyuda rasa ora nyaman lan rasa kobong sing disebabake dening asam lambung sing berlebihan.
2. Perlindhungan Mukosa Lambung: Yen dijupuk kanthi lisan, magnesium trisilikat bisa mbentuk lapisan protèktif ing mukosa lambung, yaiku lapisan lambung. Lapisan iki bisa mbantu nyedhiyakake penghalang fisik ing antarane asam lambung lan mukosa lambung sing sensitif, sing bisa nyuda resiko iritasi lan karusakan lambung.

Deskripsi Magnesium Trisilicate
Magnesium trisilicate utamane minangka antacid kanggo mbantu nyuda gejala sing ana gandhengane karo asam lambung sing berlebihan, kayata heartburn, gangguan pencernaan asam, lan gangguan weteng.
Kanthi nyuda kaasaman lambung lan nyedhiyakake lapisan protèktif, magnesium trisilikat bisa mbantu ngredhakaké gejala sing gegandhèngan karo kondisi kaya heartburn, gangguan pencernaan asam, lan gangguan weteng.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)