+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Orotate Magnesium

Tuku sing paling apik Bubuk Magnesium Orotate ing tambahan akeh. Entuk Magnesium Orotate kanthi rega paling apik saka Green Stone. Produsen & Supplier. Rega ing panyuwunan. CAS 34717-03-8.

Yen sampeyan hubungi kita, sampeyan bakal entuk apa sing ngluwihi bayangan sampeyan !!! Ora mung COA lan sampel Free, nanging uga apa sing perlu!!!

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

CAS No .: 34717-03-8
Formula Molekul: C10H6MgN4O8
Bobot molekul: 334.483
Penampilan: bubuk putih
Purity: 98%

Gunakake
Digunakake minangka suplemen nutrisi lan perantara obat kayata inhibitor angiotensin.

Deskripsi Babagan Magnesium Orotate
Magnesium orotate yaiku uyah magnesium saka asam orotik. Iki minangka sumber magnesium lan digunakake minangka suplemen mineral kanggo ngobati kekurangan magnesium. Magnesium orotate tumindak minangka transporter sing nggawa magnesium menyang sel. Iki minangka perantara kunci ing jalur biosintetik pirimidin lan nduweni sipat antioksidan sing nggampangake sintesis enzim sing tumindak minangka pemulung radikal bebas. Magnesium orotate bisa digunakake minangka terapi adjuvant ing perawatan pasien kanthi gagal jantung kongestif sing abot kanggo ningkatake tingkat kaslametan, gejala klinis lan kualitas urip pasien.
Magnesium orotate uga gampang diserap lan ora duwe efek laxative sing kuat, nanging bisa mbantu sistem kardiovaskular ngasilake energi luwih akeh, lan populer banget ing antarane para atlit sing kompetitif lan penggemar fitness.
Magnesium orotate dudu pilihan sing paling apik minangka suplemen magnesium, lan nalika bukti awal nuduhake manawa bisa entuk manfaat kanggo wong sing nandhang penyakit jantung, ana uga bukti keprihatinan safety potensial ing dosis dhuwur sing digunakake kanggo tujuan iki.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)