+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Magnesium L-threonate

Pabrik pasokan Magnesium L-threonate Powder / Mag L-Threonate 99% CAS 778571-57-6 Kanthi rega apik.

Suplemen Kesehatan Magnesium L-threonate kanggo Kebiasaan Turu Sehat lan Dhukungan Fungsi Kognitif.
We Njamin Kualitas Kudu Apik, Enquiry kita kanggo Njaluk Sampel Gratis / Rega.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Mag L-Threonate
CAS No .: 778571-57-6
Formula Molekul: C8H14MgO10
Bobot molekul: 294.49576
Penampilan: bubuk putih
Purity: 99%

fungsi
1. Ngapikake fungsi kognitif lan duweni potensi kanggo nambani demensia lan penyakit Alzheimer;
2. Nambah konsentrasi magnesium ing otak, sing bisa nambah memori, konsentrasi lan nyuda kuatir lan depresi;
3. Ningkatake metabolisme glukosa lan nambah energi kabeh sistem saraf pusat;
4. Ngapikake swasana ati, ningkatake resistensi stres, ningkatake tingkat energi, lan ningkatake kualitas turu;
5. Bisa nambah kekuatan balung, nambah fungsi saraf, lan nambah kekuatan mental lan fisik kanthi ngasilake glukosa;
6. Bisa nambah memori kerja, memori jangka pendek lan jangka panjang lan kemampuan sinau;

aplikasi
1. Bisa digunakake minangka penambah nutrisi;
2. Bisa digunakake minangka aditif panganan;

Katrangan Babagan Magnesium L-threonate
Magnesium L-Threonate minangka penambah nutrisi panganan sing digawe saka vitamin C, kalsium karbonat, magnesium karbonat lan reaksi sintetik liyane. Ana uga akeh jinis suplemen magnesium sing bisa sampeyan pilih, nanging - siji-sijine sing bisa ngliwati alangi getih-otak lan langsung nyusoni otak yaiku magnesium L-threonate.
Magnesium L-threonate minangka mineral sing sehat kanggo otak. Magnesium L-threonate ngliwati membran sel otak, nambah tingkat magnesium ing otak. Mulane, yen sampeyan pengin nambah memori, konsentrasi, nyuda kuatir lan depresi, magnesium L-threonate minangka pilihan sing apik banget.
Magnesium L-threonate minangka suplemen diet sing nduweni peran penting ing kesehatan sakabèhé.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)