+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Magnesium Gliserofosfat

Where tuku Magnesium Glycerophosphate Powder. Nggolek Price Best saka Magnesium Gliserofosfat Cas 927-20-8 ing Nutrition Online saka Green Stone Supply.

Mag-GP Powder for Sale saka supplier kualitas kanthi rega paling apik. Layanan siji-mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Mag-GP
Nomer Cas: 927-20-8
Molecular Formula: C3H7O6P-2.Mg+2
Bobot molekul: 194.36288
Penampilan: Bubuk Kristal Putih
Purity: 96%

fungsi
1. Bisa mbantu mbangun balung sing kuwat;
2. Bisa uga mbantu pangembangan lan pangopènan fungsi saraf awak sing tepat;
3. Bisa uga kanggo penyakit tartamtu, kayata tekanan darah tinggi, kolesterol dhuwur, nyeri dada sing bola-bali, lan serangan jantung;
4. Bisa nambah energi lan stamina, nalika nyuda wektu pemulihan otot;
5. Bisa mbantu angkat bobot, mlaku kanthi jarak sing dawa lan cendhak, lan akeh latihan fisik liyane;
6. Bisa mbantu ningkatake kualitas turu;

aplikasi
Bisa digunakake minangka penambah nutrisi kanggo obat-obatan lan aditif panganan.

Deskripsi Magnesium Glycerophosphate
Wiwit magnesium minangka bagean penting saka awak manungsa, magnesium glycerophosphate bisa dadi suplemen diet lan nutrisi sing penting banget. Sanajan magnesium bisa dipikolehi kanthi mangan panganan tartamtu, njaga tingkat magnesium sing sehat penting kanggo kabeh individu, utamane para atlit lan angkat besi. .
Magnesium gliserofosfat minangka suplemen panganan sing dijupuk dening wong sing duwe tingkat magnesium mineral sing sithik. Tingkat sing sehat saka mineral iki mbantu pencernaan sing bener lan penting kanggo nutrisi sing apik, balung sing kuwat lan fungsi saraf.
Magnesium glycerophosphate minangka mineral sing penting banget kanggo njaga lan njaga balung lan untu manungsa. Tanpa kalsium, balung cenderung rusak lan dadi ringkih lan rawan pecah. Uga ditemokake yen kekurangan kalsium ing awak ngrusak kesehatan dental sing nyebabake kedadeyan bosok, rongga lan rusak untu.
Magnesium glycerophosphate minangka bentuk magnesium sing cocog kanggo ningkatake kualitas turu. Iku mbantu awak lan otak ngendhokke kanthi ngaktifake sistem saraf parasympathetic. Magnesium uga mbantu ngedongkrak hormon turu melatonin, sing banjur ngiket GABA (neurotransmitter sing tanggung jawab kanggo nenangake sistem saraf).

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)