+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Macrocystis Pyrifera

Tuku Ekstrak Macrocystis Pyrifera Online – Ekstrak Macrocystis Pyrifera Rega, For Sale, Grosir.

Entuk rega paling anyar. Entuk Kutipan Lan Sampel Gratis. Supplier & Produsen. Grosir Pasokan Macrocystis Pyrifera Extract Powder saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Macrocystis pyrifera(L.)Ag
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk halus kuning-coklat

fungsi
1. Mbusak panas lan detoksifikasi: Ekstrak Macrocystis Pyrifera ngemot macem-macem vitamin lan mineral, kayata kalium, magnesium, kalsium, wesi, lan liya-liyane, sing nduweni efek ngresiki panas lan detoksifikasi sing apik ing awak, lan bisa nyegah lan nambani ulkus lisan, mriyang, lan inflamasi kulit.
2. Ngilangi panas musim panas lan ngilangi akumulasi: Ekstrak Macrocystis Pyrifera sugih ing sodium alginate, sing bisa ningkatake sekresi jus pencernaan lan peristalsis gastrointestinal, mbantu pencernaan lan ekskresi residu pangan, lan uga bisa nyegah lan ngobati konstipasi.
3. Suplemen yodium: Ekstrak Macrocystis Pyrifera minangka panganan sing sugih yodium, sing bisa nambah yodium sing dibutuhake awak kanthi efektif, mbantu njaga fungsi normal kelenjar tiroid, lan nyegah penyakit kekurangan yodium.
4. Ngurangi lipid getih: Ekstrak Macrocystis Pyrifera sugih ing fucoidan, koloid lan zat liyane, sing bisa ningkatake metabolisme ati lan nyuda tingkat lipid getih, supaya bisa entuk efek nyuda lipid getih lan nyegah penyakit kardiovaskular.
5. Ndhukung fungsi kekebalan: Kelp raksasa ngemot macem-macem vitamin, mineral, lan antioksidan sing bisa mbantu ndhukung fungsi kekebalan. Iki kalebu vitamin C, vitamin E, seng, lan selenium, sing kabeh nduweni peran penting ing fungsi sistem kekebalan.
6. Bisa ndhukung bobot mundhut: Sawetara pasinaon wis disaranake sing kelp buta bisa duwe efek napsu-suppressing, nggawe tambahan potensi migunani kanggo wong nyoba kanggo ilang bobot. Bisa uga mbantu nambah sensitivitas insulin, sing bisa mbantu ngatur tingkat gula getih lan nyuda risiko masalah kesehatan sing gegandhengan karo obesitas.
7. Bisa ningkatake kesehatan usus: Kelp raksasa ngemot serat prebiotik sing bisa mbantu ndhukung bakteri usus sing sehat. Iki bisa ningkatake pencernaan lan bisa uga duwe manfaat kesehatan liyane, kayata nyuda inflamasi lan ningkatake fungsi kekebalan.
8. Bisa ndhukung kesehatan jantung: Kelp raksasa dipercaya duwe efek ngedhunake kolesterol, sing bisa mbantu nyuda resiko penyakit jantung. Bisa uga mbantu ningkatake aliran getih lan ngedhunake tekanan darah, luwih ndhukung kesehatan jantung.

Tuku Ekstrak Macrocystis Pyrifera Online

Deskripsi Ekstrak Macrocystis Pyrifera
Ekstrak Macrocystis Pyrifera minangka jinis rumput laut coklat sing asring digunakake minangka suplemen diet amarga nilai nutrisi sing dhuwur.
Alginate, fucoidan lan laminarin ing Ekstrak Macrocystis Pyrifera bisa duwe efek anti-tumor lan sitotoksisitas, lan uga duwe respon tartamtu kanggo kekebalan humoral.
Ekstrak Macrocystis Pyrifera minangka sumber yodium sing apik banget, mineral sing penting kanggo kesehatan tiroid. Yodium perlu kanggo produksi hormon tiroid, sing mbantu ngatur metabolisme lan ndhukung pertumbuhan lan perkembangan sing sehat.
Ekstrak Macrocystis Pyrifera bisa dadi peran ing sterilisasi lan disinfeksi, bisa ngatur sekresi lenga kulit, lan efektif kanggo nyuda tandha kukul lan bintik-bintik.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)