+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Mabinlin

Produsen nyedhiyakake bubuk pemanis alami Mabinlin kelas panganan saka Capparis masaikai Levi.

Supplier & Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Capparis masaikai Levi
Spesifikasi: 10:1, 30:1
Penampilan: bubuk coklat

Description About Mabinlin
Mabinlin minangka protein manis sing diisolasi lan diresiki saka wiji Capparis masaikai Levi. Iki kasusun saka rong rantai, rantai A lan rantai B, kanthi indeks rasa manis udakara 100 lan 375 kaping manis sukrosa kanthi kualitas sing padha. Iki minangka protein manis tanduran alami kanthi aktivitas manis.
Ana 4 varian mabinlin, ing antarane varian 2 sing paling stabil, lan eksperimen nuduhake yen stabil ing 80 ° C sajrone 2 jam, dene varian 1, 3 lan 4 kurang stabil.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)