+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Bunga Loquat

Endi tuku Ekstrak Bunga Loquat bubuk?

Pasokan Pabrik Ekstrak Bunga Loquat kanthi rega paling apik. Didol. Produsen & Supplier. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Eriobotrya japonica (Thunb.) Lindl.
Bagian Digunakake: Kembang
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1

Wuku
1. Ngilangi angin lan ngilangake watuk;
2. Ngilangake stres;
3. Ngapikake kakebalan;
4. Nduwe aktivitas antioksidan tartamtu lan bisa scavenge radikal bebas mbebayani;
5. Nduwe efek nyegah sing apik ing bakteri lan jamur;

Deskripsi Ekstrak Bunga Loquat
Ekstrak Kembang Loquat bisa digunakake kanggo perawatan adjuvant batuk, sputum lan penyakit liyane, lan apik kanggo kesehatan sistem pernapasan manungsa.
Ekstrak Kembang Loquat sugih ing vitamins, asam amino, mineral lan nutrisi liyane, sing mbantu nambah nutrisi sing dibutuhake dening awak manungsa, ningkatake kabugaran fisik, lan ningkatake daya tahan.
Ekstrak Kembang Loquat ngemot aldehida, asam, ester, karotenoid, protein, flavonoid, triterpenoid lan komponen liyane. Zat kasebut nduweni efek farmakologis kayata antioksidan, antibakteri, antivirus, hypoglycemic, analgesik, lan antialergi, lan bisa digunakake kanggo ngembangake obat-obatan lan panganan kesehatan sing migunani kanggo awak manungsa.
Teh wangi loquat nduweni mambu sing wangi, sing bisa nyegerake pikiran lan ngilangi rasa kesel. Polifenol sing sugih ing kembang loquat duweni efek anti-oksidasi, saengga nduweni peran kanggo ngresiki lan ngresiki kulit. Ekstrak Kembang Loquat sugih ing asam ursolic, sing nduweni efek perlindungan ati sing kuat, saengga nduweni efek perawatan kesehatan.
Zat obat kanthi kandungan paling dhuwur ing kembang loquat yaiku asam oleanolat lan asam ursolat, lan fungsi utamane kanggo nglindhungi ati. Mula, Ekstrak Kembang Loquat minangka bahan mentah sing apik kanggo ngembangake produk sing nglindhungi ati.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)