+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Liraglutide

Ngendi tuku bubuk Liraglutide Cas 204656-20-2? Sampeyan bisa Tuku Liraglutide Online ing bobot mundhut ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Liraglutide Peptida for Sale. Entuk Kutipan.

Entuk Biaya Liraglutide, Rega, Didol, Grosir, Produsen & Pemasok kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 204656-20-2
Formula Molekuler: C172H265N43O51
Bobot molekul: 3751.262
Spesifikasi: 95%
Penampilan: bubuk putih

fungsi
1. Digunakake kanggo ngontrol gula getih ing wong diwasa kanthi diabetes tipe 2: Liraglutide bisa ningkatake pelepasan insulin lan duweni efek nyuda gula getih.
2. Efek anti-angiogenesis: Liraglutide bisa ngalangi angiogenesis sel tumor lan nyandhet panyedhiya nutrisi sel tumor, saéngga nyuda pertumbuhan tumor.
3. Efek imunomodulator: Liraglutide bisa ningkatake kakebalan awak, ningkatake aktivasi lan proliferasi sel kekebalan, saéngga nambah daya serangan marang sel kanker.
4. Efek anti-tumor: Liraglutide bisa nyebabake apoptosis sel tumor, nyandhet proliferasi lan invasi sel tumor, supaya bisa entuk efek anti-tumor.
5. Liraglutide bisa nyuda beban ing jantung lan ningkatake fungsi jantung.
6. Liraglutide bisa digunakake kanggo nambani hipertensi lan gagal jantung.

Tuku Liraglutide Online kanggo Mundhut Bobot kanthi Rega Paling Apik | Biaya murah

Deskripsi Liraglutide
Liraglutide minangka analog peptida-1 (GLP-1) kaya glukagon manungsa sing digunakake kanggo perawatan diabetes. Liraglutide bisa digunakake kanggo ngontrol gula getih ing wong diwasa kanthi diabetes jinis 2, lan yen gula getih isih kurang dikontrol sawise perawatan karo metformin utawa sulfonylureas, bisa digunakake ing kombinasi karo metformin utawa sulfonylureas kanggo nyuda gula getih.
Liraglutide minangka analog tumindak dawa saka peptida kaya glukagon manungsa (GLP-1). Tumindak minangka agonis reseptor GLP-1. Liraglutide nyuda induksi plasminogen activator inhibitor tipe 1 lan ekspresi molekul adhesi vaskular ing sel endothelial vaskular manungsa kanthi in vitro lan bisa nyegah disfungsi sel endothelial.
Liraglutide ngrangsang pelepasan insulin nalika konsentrasi glukosa mundhak. Nalika konsentrasi glukosa getih mudhun lan cenderung normal, sekresi insulin suda, lan liraglutide uga bisa nyuda sekresi glukagon kanthi cara sing gumantung karo glukosa. Kajaba iku, liraglutide bisa nundha pengosongan lambung. Mulane, sawise injeksi subkutan, bisa ngontrol gula getih pasa, sadurunge mangan lan sawise mangan sedina muput.
Liraglutide uga duwe efek nglindhungi sel β pankreas, nyuda bobot awak, ningkatake fungsi kardiovaskular, nyegah aterosklerosis, nyegah steatosis ati, lan nambani penyakit Alzheimer.
Liraglutide minangka agonis reseptor GLP-1 sing bisa nambah cAMP intraselular, ningkatake pelepasan insulin lan nyuda gula getih, nalika nyuda sekresi glukagon lan ngosongake lambung. Liraglutide umume bisa nyuda gula getih lan uga nyuda bobot
Liraglutide ngontrol gula getih ing wong diwasa kanthi diabetes jinis 2, lan ing wektu sing padha nyuda bobot awak, nambah profil lipid getih, lan tekanan getih, ningkatake proliferasi lan regenerasi sel β islet, lan duwe perlindungan kardiovaskular lan ginjel.

Liyane babagan: Semaglutide

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)