+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Ligustrum Lucidum

Where tuku Ligustrum Lucidum Extract Powder Online? Ekstrak Ligustrum Lucidum 10: 1 karo Produsen & Supplier

Pasokan Pabrik Ekstrak Ligustrum Lucidum kanthi rega paling apik. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Ligustrum lucidum Ait.
Bagian Digunakake: Woh
Penampilan: bubuk alus kuning coklat
Spesifikasi: 10:1
Bahan utama: asam oleanolat, asam ursolat

fungsi
1. Anti-oksidasi, Anti-mikroba;
2. Anti-inflamasi, anti-virus;
3. Ianti-hepatitis, ngedhunake glukosa getih, anti-aterosklerosis, anti-diabetes, anti-ulser;
4. Nyandhet Virus AIDS;
5. Nguatake fungsi kekebalan;
6. Anti-Aging;
7. Agregasi anti-platelet, ningkatake fungsi hematopoietik;
8. Bisa nambah mundhut sesanti disebabake kurang yin ati;

Deskripsi Ekstrak Ligustrum Lucidum
Saliyane kanggo nambani tekanan darah tinggi, Ekstrak Ligustrum Lucidum uga dadi kabar apik kanggo pasien diabetes. Bisa kanthi efektif nyegah lan nambani diabetes lan nyuda tingkat gula getih ing awak.
Ekstrak Ligustrum Lucidum duweni efek perawatan kesehatan sing apik banget. Ing saben dinten gesang kita, akeh wong uga njupuk Ligustrum lucidum dening soaking ing banyu, kang bisa entuk efek saka yin lan ginjel nourishing, lan uga duwe efek nambah mripat lan efek rambute ireng.
Ekstrak Ligustrum Lucidum bisa nyusoni ginjel lan ati, lan bisa nambah gejala perih lan kelemahane pinggul lan dhengkul sing disebabake dening fungsi ati lan ginjel sing kurang. Uga bisa muter peran kanggo nambah mripat lan rambute nourishing. Cocog kanggo perawatan rambut abu-abu lan rambut rontog sing disebabake dening ati lan ginjel sing ringkih. Ing wektu sing padha, uga bisa nambah masalah saka sesanti burem. Ekstrak Ligustrum Lucidum uga nduweni efek anti-tuwa tartamtu, lan zat antioksidan sing ana ing jerone bisa nundha penuaan. Uga duwe efek anti-kelelahan, bisa nambah sirkulasi getih ing awak, lan nambah kahanan sub-kesehatan.
Sawise mlebu ing awak, Ekstrak Ligustrum Lucidum bisa nyandhet produksi propilena produk peroksidasi lipid spring. Nalika ngurangi zat iki, bisa uga nambah aktivitas SOD ing ati. Iki minangka zat sing bisa nolak oksidasi, saengga bisa entuk efek anti-tuwa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)