+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Lentinan

Endi tuku Lentinan Bubuk Online saka Ekstrak Jamur Shiitake? Tuku Lentinan karo Produsen & Supplier.

Tuku Lentinan Murah kanthi online saka Green Stone. Pabrik Pasokan Lentinan kanthi rega paling apik. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: Jamur Shiitake
NO CAS.: 37339-90-5
Formula molekular: C42H72O36
Bobot molekul: 1152.999
Penampilan: bubuk

fungsi
1. Imunomodulasi;
2. Bisa ningkatake produksi interleukin;
3. Ningkatake fungsi monosit lan makrofag lan dianggep minangka penambah kekebalan khusus;
4. Bisa ningkatake produksi faktor aktivasi limfosit;
5. Ngeculake macem-macem faktor sel T helper, ningkatake tingkat fagositosis makrofag peritoneal inang, lan mulihake utawa ngrangsang fungsi sel T helper.
6. Ningkatake produksi antibodi lan nyegah makrofag saka ngeculake inhibitor sistem kekebalan;
7. Efek anti-tumor;
8. Efek anti-infèksius;
9. Efek antivirus;
10. Anti-inflamasi;
11. Anti-kanker;

Deskripsi Tentang Lentinan
Lentinan minangka bahan aktif sing efektif sing diekstrak saka badan buah edodes Lentin sing berkualitas tinggi. Iki minangka bahan aktif utama Lentinus edodes lan penambah kekebalan inang. Lentinan nduweni fungsi anti-virus, anti-tumor, regulasi kekebalan lan ngrangsang pembentukan interferon.
Lentinan nduweni efek anti-tumor tanpa efek samping beracun saka obat kemoterapi. Lentinan lumebu ing antibodi lan ngindhuksi produksi sitokin imunoaktif. Ing tumindak gabungan sitokin kasebut, sistem kekebalan awak nguatake lan nduwe peran pertahanan lan mateni sel tumor.
Lentinan nduweni aktivitas anti-tumor kanthi ngaktifake makrofag lan ningkatake sitotoksisitas sel sing gumantung marang antibodi (ADDC). Kajaba iku, lentinan bisa nggedhekake lan ngetokake pembuluh getih ing situs tumor, nyebabake pendarahan tumor, nekrosis lan degenerasi lengkap.
Lentinan nduweni amplifikasi in vitro lan aktivitas anti-tumor ing limfosit infiltrasi tumor (TIL) kanker paru-paru. Lentinan duweni efek regulasi tartamtu ing sekresi IL-2 lan ekspresi IL-2R saka limfosit manungsa; bisa ningkatake produksi sel T, sel NK lan sel LAK.
Lentinan nduweni efek ningkatake aktivitas anti-tumor saka TIL. TIL bisa dibudidaya nganti suwe lan dikembangake kanthi jumlah gedhe ing media sing ngemot IL-2. TIL sing diaktifake dening IL-2 nduweni efek anti-tumor sing kuat ing vivo lan in vitro.
Lentinan minangka zat bioaktif khusus, penambah respon biologis lan regulator, sing bisa ningkatake kekebalan humoral lan kekebalan seluler. Mekanisme antivirus saka lentinan bisa uga ana ing fungsine kayata ningkatake kekebalan sel sing kena infeksi, nambah stabilitas membran sel, nyegah lesi sel, lan ningkatake perbaikan sel. Ing wektu sing padha, lentinan uga nduweni aktivitas antiretroviral. Mula, lentinan minangka panganan kesehatan anti-influenza sing kudu dikembangake.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)