+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Laktosa

Ngendi tuku bubuk laktulosa? Sampeyan bisa Tuku Lactulose Kanggo Grosir ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Lactulose for Sale. Klik kene kanggo tuku!

Entuk Rega Laktulosa, Biaya, Didol, Pasokan, Grosir, Produsen & Pemasok kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 4618-18-2
Formula molekular: C12H22O11
Bobot molekul: 342.297
Penampilan: bubuk putih

fungsi
1. Digunakake kanggo ngredhakaké lan nyegah constipation
2. Digunakake ing manajemen encephalopathy hepatic, kondisi sing kedadeyan nalika ati ora bisa mbusak racun, utamane amonia, saka getih;
3. Ningkatake pertumbuhan bakteri acidophilic usus (kayata Lactobacillus), nyandhet bakteri sing ngrusak protein, lan ngowahi amonia dadi negara ion;
4. Ngurangi translokasi bakteri usus lan nyegah lan nambani peritonitis bakteri spontan;

Deskripsi Lactulose
Laktosa ing susu manungsa lan susu sapi dumadi saka galaktosa lan glukosa, dene laktulosa dumadi saka galaktosa lan fruktosa sing diikat karo ikatan glikosidik β-(1-4).
Lactulose akeh digunakake ing panganan, obat-obatan lan lapangan liyane. Wiwit taun 1957, ditemokake manawa laktulosa minangka faktor proliferasi bakteri asam laktat lan bisa nggawe flora usus bayi sing disusui sacara artifisial cedhak karo flora usus bayi sing disusu. Mulane, lactulose digunakake ing formula bayi. Iku aditif perlu. Lactulose wis kadhaptar minangka obat ing luwih saka 100 negara lan bisa digunakake kanggo nambani encephalopathy hepatik lan konstipasi.
Lactulose ora dicerna lan diserap ing usus cilik. Tekan usus gedhe lan digunakake dening bifidobacteria. Nduwe aktivitas proliferasi sing dhuwur. Mula, laktulosa diklasifikasikake minangka pemanis rendah kalori lan aditif panganan fungsional. Saliyane digunakake minangka aditif panganan, laktulosa uga digunakake kanggo obat kanggo ngobati konstipasi lan encephalopathy ing sistem vena.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)