+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Laktat

Ngendi Tuku Enzim laktase bubuk? Sampeyan bisa tuku Lactase Online Kanggo Grosir ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Lactase for Sale. Klik kene kanggo tuku!

Entuk Rega Lactase, Biaya, Didol, Pasokan, Grosir, Produsen & Pemasok kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 9031-11-2
Formula Molekuler: C11H12N2O2
Bobot molekul: 204.229
Katon: Wêdakakêna putih

fungsi
1. Ngapikake kakebalan;
2. Ngapikake fungsi usus;
3. Ningkatake proses metabolisme;
4. Catalyzes risak saka laktosa;

Deskripsi Lactase
Laktase minangka enzim sing diprodhuksi ing usus cilik manungsa lan mamalia liyane. Iki nduweni peran penting ing pencernaan laktosa, yaiku gula utama sing ditemokake ing susu lan produk susu.
Laktase ngrusak laktosa sing berlebihan ing awak dadi glukosa lan galaktosa. Glukosa minangka sumber energi kanggo metabolisme ing macem-macem bagian awak manungsa. Galaktosa minangka gula struktural sing penting kanggo metabolisme otak lan jaringan mukosa manungsa. Iki minangka jaringan penting kanggo perkembangan otak bayi lan bocah cilik lan ana hubungane karo perkembangan otak bayi sing cepet.
Lactase uga bisa ngasilake oligosakarida liwat transglycosylation ing awak manungsa. Oligosakarida iki bobot molekul sing kurang lan digunakake minangka faktor proliferasi ing usus mung dening bifidobacteria nanging ora dening bakteri putrefactive. Iki bisa nyuda produksi racun-racun sing mbebayani ing usus lan nduweni peran penting kanggo nyegah konstipasi lan diare.
Laktase bisa nghidrolisis laktosa dadi glukosa lan galaktosa, lan digunakake kanggo ngolah susu, whey, lan liya-liyane kanggo ngasilake susu rendah laktosa lan produk susu rendah laktosa. Iki digunakake kanggo nambani intoleransi laktosa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)