+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

L-Ergothioneine

Where tuku L-Ergothioneine online?
Pasokan Pabrik L-Ergothioneine (EGT) Bubuk 9% saka Ekstrak Jamur Emas ing pirang-pirang panganan.

Ergothioneine CAS 497-30-3 Produsen & Supplier – Green Stone. Nggolek L-Ergothioneine Price. Standar Mutu. Entuk kutipan cepet saiki!

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: Ekstrak Jamur Emas
Names:
Ergothioneine; (+)-Ergothioneine; Thiasine; Sympectothion; Ergothionine; Erythrothioneine; Thiolhistidinebetaine; ERGO; EGT; 2-tio-imidazol
CAS No .: 497-30-3
Formula Molekul: C9H15N3O2S
Bobot molekul: 229.30
Penampilan: bubuk kristal putih
Spesifikasi: 99%
Cara Tes: HPLC
Titik Lebur: 275 nganti 277 °C (527 nganti 531 °F; 548 nganti 550 K)

fungsi
1. Anti-tuwa efek;
2. Nyegah kanker;
3. Detoksifikasi;
4. Njaga biosintesis DNA;
5. Njaga pertumbuhan sel normal;
6. Njaga fungsi kekebalan seluler;

Deskripsi L-Ergothioneine (EGT)
L-Ergothioneine minangka asam amino langka sing ana ing alam lan bisa diekstrak saka panganan kayata jamur emas. L-Ergothioneine minangka asam amino alami sing ana ing pirang-pirang kewan lan tanduran lan akeh konten. Ora bisa disintesis dening awak kewan dhewe lan mung bisa dicerna saka panganan. Iki minangka asam amino langka. L-Ergothioneine nduweni peran unik ing proses sintesis sel awak lan nduweni sifat antioksidan sing kuat.
L-Ergothioneine minangka antioksidan alami sing bisa nglindhungi sel ing awak manungsa. Iki minangka zat aktif sing penting ing awak, nduweni fungsi scavenging radikal bebas, whitening, anti-tuwa, nyegah karusakan radiasi ultraviolet, njaga sintesis DNA lan pertumbuhan sel normal lan fungsi fisiologis liyane.
Antioksidan alami aman lan ora beracun, lan wis dadi hotspot riset. Minangka antioksidan alami, L-Ergothioneine wis mlebu ing bidang penglihatan wong. Nduwe akeh fungsi fisiologis kayata scavenging radikal bebas, detoksifikasi, njaga biosintesis DNA, pertumbuhan sel normal lan kekebalan seluler.
L-Ergothioneine minangka pemulung asam hipoklorit (HOCl) sing kuat, lan sanajan akeh senyawa sing bereaksi karo asam hipoklorit, sawetara sing bereaksi kanthi cepet kaya ergothioneine, sing nglindhungi sel getih abang saka karusakan saka fungsi normal utawa Bahaya neutrofil ing situs inflamasi patologis.
L-Ergothioneine wis ditampilake nduweni kemampuan antioksidan lan cytoprotective marang stressor seluler in vitro lan saiki wis ditampilake minangka penanda bebas kanggo nyuda resiko penyakit kardiovaskular lan kematian manungsa.
Ing babagan produk kesehatan, L-Ergothioneine bisa nyegah kedadeyan kanker, lan liya-liyane, lan bisa didadekake panganan fungsional, minuman fungsional lan produk liyane.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)