+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

L-Carnitine Fumarate

Ngendi tuku bubuk L-Carnitine Fumarate? Sampeyan bisa tuku L-Carnitine Fumarate Online ing bobot mundhut ing Green Stone. Pasokan Pabrik. L-Carnitine Fumarate for Sale. Entuk Kutipan.

Entuk rega L-Carnitine Fumarate, Biaya, Sale, Pasokan, Grosir, Produsen & Supplier kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Kimia: (R)-(3-Carboxy-2-hydroxypropyl)-trimethyl ammonium fumarate
NO CAS.: 90471-79-7
Formula molekular: C11H19NO7
Bobot molekul: 277.2711
Spesifikasi: ≥95%
Katon: Wêdakakêna kristal putih
Rotasi spesifik: kira-kira-16.5°~-18.5°

fungsi
1. Nambah daya tahan lan ningkataké Recovery lemes;
2. Kondusif kanggo kesehatan jantung lan pembuluh getih, tundha tuwa;
3. Dikira mbantu ngrusak lemak lan nambah konversi lemak sing disimpen dadi energi sing bisa digunakake.
4. Dipercaya bisa ningkatake pemanfaatan lemak minangka sumber energi sajrone olahraga, bisa ningkatake daya tahan lan nyuda rasa kesel.
5. Ningkatake metabolisme lemak lan ngowahi energi;
6. Bisa mbantu ningkatake fungsi jantung, nambah toleransi olahraga ing wong sing duwe penyakit jantung, lan nyuda risiko kedadeyan jantung tartamtu.

Deskripsi L-Carnitine Fumarate
L-carnitine fumarate minangka salah sawijining uyah L-carnitine sing paling stabil. L-carnitine diklasifikasikake minangka Vitamin, sing umume ana ing awak kewan. Iki minangka nutrisi sing penting banget. Fungsi hisiologis utama L-carnitine yaiku kanggo nggampangake produksi energi saka lemak.L-carnitine fumarate kadhangkala kalebu ing bobot awak. lan tambahan sing ngobong lemak.
L-carnitine fumarate minangka suplemen diet sing akeh digunakake minangka bantuan bobot awak, booster energi, lan panyengkuyung fungsi jantung, neurologis lan otot.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)