+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Minyak Krill

Ing endi tuku Minyak Krill Suplemen Nutrisi? Sampel gratis kasedhiya saka Minyak Krill, Supplier Minyak Krill - Produsen Bersertifikat GMP saka Green Stone.

Fokus ing industri Minyak Krill, kanthi kualitas sing paling dhuwur lan stabil, teknologi lan peralatan ekstraksi sing maju.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Penampilan: Cairan Abang Gelap

Fungsi utama
1. Nyegah penyakit jantung koroner, angina pectoris, nglindhungi kesehatan jantung;
Minyak krill ngemot akeh asam lemak ora jenuh, lan komponen iki bisa nyuda tembok pembuluh getih lan ngresiki lipid getih, saengga sawise nggunakake minyak krill kanthi jangka panjang, bisa nyegah penyakit jantung koroner, angina pectoris, infark miokard lan liya-liyane. penyakit, lan uga njaga jantung sehat.
2. Nyegah hiperlipidemia, trombosis, lan nyepetake sirkulasi getih;
lenga krill bisa cepet nyuda trigliserida, kolesterol lan bahan kimia liyane ing getih, bantuan awak kanggo cepet excrete kolesterol asam saka awak, nyegah sintesis lipoprotein, lan ngaktifake getih kanggo mili cepet, saéngga nyegah thrombosis lan ngurangi kedadeyan saka infark serebral, stroke lan penyakit liyane.
3. Ngatur tekanan darah tinggi;
Bahan-bahan ing lenga krill bisa nyegah fenomena agregasi platelet ing getih. Kanthi ngrangsang aktivitas sel lapisan pembuluh darah, bisa nambah masalah hipertensi sing disebabake dening deformasi pembuluh darah, lan panggunaan minyak krill sing dawa bisa nyegah kedadeyan hipertensi.
4. Ngilangi nyeri sendi;
Nyeri sendi minangka fenomena umum ing antarane wong setengah baya lan wong tuwa. Sawise lenga krill lumebu ing awak, bisa langsung tumindak ing balung lan joints, supaya èfèktif bisa ngredhakaké fénoména saka joints pain, lan ningkataké wutah balung kanthi nambah Kapadhetan balung. Kesehatan lan nyegah kaku, bengkak, nyeri sendi, lsp.
5. Ngapikake memori lan nglindhungi mripat;
Minyak krill uga sugih ing asam amino, sing bisa ningkatake normalisasi sistem endokrin, lan uga mbantu nambah sel otak, nambah memori, lan njaga visi sing sehat.

Deskripsi Minyak Krill
Minyak krill minangka ekstrak sing asalé saka spesies krill (Euphausia superba). Iku sugih ing Omega-3 asam lemak polyunsaturated, kang disambung kanggo phosphatidylcholine (PC), ora kaya jinis trigliserida sing ana ing lenga iwak. Fosfolipid minyak krill ngemot EPA lan DHA alami. Iki minangka asam lemak anti-inflamasi sing njaga membran sel ing keseimbangan sing sehat lan nglindhungi serangan beracun, oksidatif, lan inflamasi.
Minyak krill ngemot OMEGA-3, sing migunani kanggo ningkatake kesehatan manungsa lan duwe mupangat kesehatan kalebu kardiovaskular, saraf, balung lan sendi, sesanti, kulit lan liya-liyane.
Minyak krill kanthi alami sugih EPA lan DHA, uga duwe kolin, fosfolipid lan astaxanthin, lan ora duwe "ambune amis" saka produk minyak iwak tradisional. Iki minangka bahan mentah sing apik banget kanggo panganan nutrisi lan panganan kesehatan.
Minyak krill wis dadi "alat" protèktif kanggo kesehatan jantung amarga sugih ing astaxanthin antioksidan super. Saliyane astaxanthin, lenga krill uga sugih ing asam lemak omega-3 lan fosfolipid. Telu nglengkapi saben liyane lan bisa bebarengan kanggo ndandani karusakan saka jantung lan sel otak disebabake infark miokard lan infark serebral, lan nambah memori otak lan sistem syaraf. Minyak krill bisa nyegah inflamasi sel lan penuaan kardiovaskuler, lan minangka dhukungan sing kuat kanggo kesehatan jantung lan otak, utamane kanggo trombosis serebral, sekuel stroke, lan penyakit Alzheimer.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)