+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Konjac Glucomannan Powder

Ing endi tuku bubuk glukomanan? Food grade Konjac Glucomannan(Konjac Mannan) Produsen & Pasokan Bubuk saka serat diet akar konjac kanthi dhukungan bobot awak, kalori sing sithik, kolesterol sing luwih murah.

Entuk rega lan COA saka Konjac Glucomannan, Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa tuku bubuk Konjac Mannan saka kita.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Konjac Mannan;KGM
Sumber: Konjac Root
Penampilan: bubuk putih

fungsi
1. Dhukungan bobot mundhut --- Konjac glucomannan ngisi weteng lan nyepetake proses pencernaan, sing mbantu konsumen aran "kebak" luwih suwe, nyuda kepinginan kanggo mangan utawa cemilan abot.
2. Mbantu ngontrol tingkat gula getih lan efek hypoglycemic --- Konjac glucomannan nduweni peran penting kanggo ningkatake tingkat insulin lan ngedhunake gula getih, migunani kanggo nyegah lan ningkatake diabetes.
3. Nurunake kolesterol --- Konjac glucomannan ing sistem pencernaan nyegah panyerepan lipid, kayata LDL (kolesterol ala).
4. Ngatur obahe usus --- Konjac glucomannan bisa nambah fungsi usus kewan, lan bisa nyandhet panyerepan banyu ing usus cilik lan nggawe banyu saka tembok usus digunakke menyang usus, soften dhingklik lan muter laxative. efek.
5. Nglindhungi weteng --- Konjac glucomannan bisa nyuda wektu panggonan saka bahan kimia mbebayani ing gastrointestinal, gall-hsiang, lan èfèktif nglindhungi mucosa padharan, ngresiki tembok weteng.
6. Efek anti-tuwa --- Konsumsi jangka panjang saka jumlah konjac glukomanan sing akeh bisa nundha proses penuaan sel glial otak, kardiomiosit lan sel intimal arteri gedhe lan medium, ngatur metabolisme lipid, nambah muatan permukaan sel, nyuda viskositas getih, lan duwe efek anti-tuwa.
7. Efek ing perang kanker lan fungsi imun --- Konjac glucomannan bisa digunakake minangka immunomodulatory tambahan pangan kanggo Nyegah lan perawatan saka tumors.

aplikasi
1. Aplikasi ing industri panganan:
Iki digunakake kanthi wiyar minangka thickener, emulsifier, stabilizer, lan liya-liyane ing industri panganan amarga viskositas dhuwur ing larutan banyu.
2. Aplikasi ing industri perawatan kesehatan:
Ora ngasilake energi lan nyegah kegemukan, modulasi fungsi kekebalan.

Deskripsi Konjac Glucomannan Powder
Konjac Glucomannan Powder minangka bobot molekul dhuwur, polisakarida larut banyu non-ionik sing diekstrak saka umbi Amorphophallus konjac C. Koch, lan minangka komponen utama konjac.
Konjac Glucomannan Powder minangka polisakarida kompleks, yaiku polisakarida polimer alami kanthi viskositas paling gedhe ing antarane polisakarida tanduran sing dikenal. Nduwe macem-macem fungsi biologi, kalebu ningkatake tingkat metabolisme glukosa lan lipid, ningkatake fungsi kekebalan, nyegah peroksidasi lipid sel, lan nglawan faktor inflamasi kulit.
Konjac Glucomannan nduweni sifat antibakteri lan antioksidan, mula konjac dipercaya bisa ningkatake kekebalan, lan awak manungsa kudu luwih bisa nglawan penyakit cilik. Lan antioksidan ing konjac uga nyumbang kanggo kesehatan balung lan sendi. Mulane, konjac Glucomannan uga bisa mbantu nyuda nyeri sendi.
Konjac Glucomannan, serat dietary alami sing diekstrak saka oyod konjac, dianggep minangka bahan laxative sing nyumbang kanggo pembentukan "feses chunky." Padha nguatake saluran pencernaan kanggo mbantu ngatasi masalah pencernaan kanthi cara alami. jinis serat larut utamané amarga viskositas dhuwur, nyatane, iku salah siji saka serat dietary paling kenthel kita bisa tuku.
Ing Eropah lan Kanada, suplemen diet glukomanan bisa dipasarake kanthi klaim kanggo ngedhunake tingkat kolesterol lan kanggo ngilangi konstipasi.
Konjac Glucomannan ora mung siji jinis aditif panganan alami nanging uga salah sawijining jinis panganan asisten kesehatan sing cocog, disaranake WHO minangka salah sawijining panganan kesehatan sing paling apik kanggo manungsa ing abad 21.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)