+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Kappaphycus Alvarezii

Endi tuku Kappaphycus Alvarezii Extract Powder Nyambung? Ekstrak Kappaphycus Alvarezii karo Produsen & Supplier saka Green Stone.

Pasokan Pabrik Ekstrak Kappaphycus Alvarezii kanthi rega paling apik. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Kappaphycus Alvarezii (Rumput Laut Merah).
Jeneng botani: Kappaphycus alvarezii
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: Wêdakakêna alus abang wungu

fungsi
1. Efek anti-inflamasi;
2. Sifat antioksidan, bisa mbantu nglindhungi awak saka stres oksidatif;
3. Mbantu kanggo nambah hidrasi kulit, nyuda tampilan garis-garis lan kerutan sing apik, lan nglindhungi karusakan sing disebabake dening UV;
4. Mbantu nyuda inflamasi ing usus lan ningkatake pertumbuhan bakteri usus sing bermanfaat;
5. Mbantu kanggo nyandhet wutah saka sel kanker lan nyuda resiko saka jinis kanker tartamtu;

Deskripsi Ekstrak Kappaphycus Alvarezii
Ekstrak Kappaphycus Alvarezii minangka spesies rumput laut abang sing akeh dibudidayakake amarga kandungan karagenan, sing digunakake minangka aditif panganan lan ing macem-macem aplikasi industri.
Nalika Kappaphycus alvarezii utamané dipigunakaké kanggo isi karagenan, sawetara pasinaon wis disaranake sing bisa duwe potensial minangka tambahan pangan. Ekstrak Kappaphycus Alvarezii sugih ing vitamin lan mineral, kalebu kalsium, magnesium, wesi, lan yodium, uga antioksidan lan senyawa bioaktif liyane.
Ekstrak Kappaphycus Alvarezii wis diteliti kanggo efek anti-inflamasi lan imunomodulator potensial. Sawetara panaliten nyaranake manawa bisa duwe mupangat kanggo kesehatan usus, kalebu nyuda inflamasi lan ningkatake pertumbuhan bakteri usus sing bermanfaat.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)