+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

kaempferol

Grosir Tambahan kaempferol Bubuk CAS 520-18-3 98% kanggo nyuda panyerepan lemak, akumulasi lemak visceral, gain bobot, lan kolesterol.

Pasokan Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar. >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: kaempferol galanga L
Other Name: 3,5,7-Trihydroxy-2-(4-hydroxyphenyl)-4H-chromen-4-one
CAS No .: 520-18-3
Formula molekular: C15H10O6
Bobot molekul: 286.23
Penampilan: bubuk kuning cahya
Spesifikasi: 98%

fungsi
1. Nyegah penyakit jantung;
2. Iku utamané mbiyantu kanggo ngurangi risiko penyakit jantung fatal ing wanita;
3. Nduweni efek nyegah arteriosklerosis;
4. Nyegah kanker lan owah-owahan abnormal;
5. Bisa nolak estrogen;
6. Ngurangi kanker ovarium ing wanita postmenopausal;
7. Nyegah karusakan oksidatif kanggo sel lan DNA;
8. Anti-tumor ,anti-inflammation lan anti-senility;

Deskripsi Kaempferol
Minangka senyawa flavonoid sing paling umum, kaempferol bisa nyuda resiko kanker kanthi diet jangka panjang. Pasinaon wis nglaporake manawa asupan kaempferol sing dhuwur bisa nyuda kambuh adenoma kolorektal lanjut, lan dibandhingake karo flavonoid diet saben dina liyane, asupan kaempferol sing dhuwur bisa nyuda resiko kanker pankreas. Riset paling anyar nuduhake yen kaempferol uga bisa nyandhet faktor pertumbuhan hepatosit (HGF) lan kinase protein tirosin reseptor sing ana hubungane karo pertumbuhan lan metastasis medulloblastoma ing bocah-bocah. Mula, kaempferol bisa digunakake kanggo nyegah lan nambani penyakit iki.
Kaempferol nduweni aktivitas antibakteri sing apik lan uga nduweni efek marang Staphylococcus aureus (MRSA) sing tahan methicillin. Cara kertas K-Br nuduhake yen 50 mg / tablet bisa nggawe zona inhibisi MRSA tekan 8.5 mm, lan uga nduweni aktivitas antibakteri sing apik marang Vibrio cholerae lan Enterococcus faecalis. Ing aspek anti-virus, kaempferol bisa nyandhet kanthi cara sing gumantung konsentrasi ing konsentrasi non sitotoksik.
Kaempferol nduweni akeh fungsi nutrisi lan kesehatan, kayata anti-oksidasi, anti-inflamasi, anti-kanker, pencegahan lan perawatan diabetes, aterosklerosis lan osteoporosis, perlindungan saraf, ati lan miokardium, inhibisi protein kinase, lan liya-liyane. lan obat, kaempferol duwe pasar sing amba banget.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)