+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Isomaltitol

Where tuku Isomaltitol / Isomalt Cas 64519-82 Online saka sumber Green Stone. Temokake rega paling apik saka Isomaltitol.

Isomaltitol Powder for Sale saka supplier kualitas kanthi rega paling apik. Layanan siji-mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sinonim: 6-O-α-D-Glucopyranosyl-D-glucitol; Isomalt
NO CAS.: 64519-82-0
Formula molekular: C12H24O11
Bobot molekul: 344.313
Penampilan: bubuk putih
Purity: 99%
proses:
Iki dijupuk kanthi enzim ngowahi sukrosa dadi Isomaltitol, diikuti hidrogenasi katalitik, konsentrasi, kristalisasi lan pamisahan.

Gunakake ing panganan olahraga lan panganan pengganti panganan kanggo nyuda lemak:
1. Suplemen energi cocok kanggo olahraga jangka panjang;
2. Njaga konsentrasi glukosa lan insulin sajrone olahraga lan nyegah hipoglikemia sajrone olahraga;
3. Nambah panggunaan lemak lan ningkatake pembakaran lemak;
4. Tetep fokus;

Isomaltitol nduweni sifat ing ngisor iki:
①Cocok kanggo pasien diabetes lan ora bakal nyebabake gula getih lan insulin mundhak;
②Non-cariogenic, Streptococcus mutans ing rongga lisan ora bisa diurai lan dimanfaatake, ora ngasilake asam lan dekstran, ora nyebabake bosok waos, lan cocok kanggo bocah-bocah;
③Low-kalori, cocok kanggo wong sing nandhang tekanan darah tinggi, lemak getih dhuwur, obesitas lan wong sing wedi karo obesitas;
④ Toleransi dhuwur, disetujoni dening Komite Ahli Gabungan FAO / WHO babagan Aditif Pangan, asupan saben dina Isomaltitol bisa uga ora diatur;
⑤ Rasa manis iku murni lan alami, lan bisa digunakake bebarengan karo pemanis kuwat liyane (kayata cyclamate lan stevia) kanggo nutupi rasa ala;
⑥ Stabilitas dhuwur, ora ana reaksi kimia karo zat liya ing formulasi panganan;
⑦ Non-hygroscopicity, dibandhingake karo sukrosa, glukosa utawa sawetara oligosakarida, Isomaltitol wis hygroscopicity banget kurang;

Deskripsi Isomaltitol
Isomaltitol minangka pengganti gula utawa alkohol gula sing diproses saka bit gula, lan nilai kalori kira-kira setengah saka sukrosa. Nduwe karakteristik higroskopisitas sing sithik, kalori sing sithik, stabilitas sing dhuwur, toleransi dhuwur, non-karies, lan rasa manis alami. Iki minangka pengganti sukrosa, gula pati lan alkohol gula liyane.
Isomaltitol nduweni rasa murni kaya sukrosa, tanpa rasa lan mambu sing aneh. Bisa sinergi karo pemanis sing kuwat lan nutupi aftertaste ala lan mambu aneh. Wis hygroscopicity kurang lan stabilitas dhuwur, energi kurang, non-cariogenic, etc., Dadi sulih gula sampurna.
Isomaltitol uga cocog kanggo konsumsi wong sing nandhang diabetes, lan umume ora nyebabake fluktuasi gula getih, uga ora nyebabake owah-owahan ing tingkat insulin plasma. Isomaltitol minangka sumber karbohidrat sing cocog kanggo olahraga lan ngganti panganan, lan migunani banget kanggo kelompok olahraga lan mundhut lemak.
Minangka pengganti gula, Isomaltitol akeh digunakake ing produksi panganan tanpa gula, produk perawatan kesehatan tanpa gula lan obat-obatan tanpa gula.
Isomaltitol minangka faktor proliferasi bifidobacteria sing apik banget. Senajan Isomaltitol ora bisa dimanfaatake dening sistem enzim awak manungsa lan paling mikroorganisme, bisa decomposed lan dimanfaatake dening bifidobacteria ing saluran usus manungsa, mromosiaken wutah lan Reproduksi bifidobacteria bisa njaga imbangan mikro-ekologi saka saluran usus, kang. migunani kanggo kesehatan awak manungsa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)