+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

isomalt

Golek ngendi tuku Isomalt Cas 64519-82 Online saka sumber Green Stone. Rega paling apik saka Isomalt.

Bubuk Isomalt Dijual saka pemasok kualitas kanthi rega paling apik. Layanan siji-mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Nomer CAS: 64519-82
Formula molekular: C12H24O11
Bobot molekul: 344.313
Penampilan: bubuk putih
Kemurnian: ≥95%

karakteristik
1. Nilai kalori sing kurang;
2. Keamanan dhuwur;
3. Manis murni;
4. hygroscopicity kurang;

aplikasi
1. Digunakake minangka pemanis;
2. Digunakake minangka pengawet;

Deskripsi Isomalt
Isomalt minangka pengganti gula utawa alkohol gula sing diproses saka bit gula. Sanajan asale saka alam, senyawa iki asring dianggep digawe manungsa amarga manipulasi kimia ekstensif sing dialami. Paling asring digunakake ing produksi panganan komersial lan didaftar minangka "bebas gula" ing label produk. Isomalt wis akeh digunakake minangka pengawet amarga kemampuan kanggo ngluwihi umur beting produk tartamtu.
Panggunaan isomalt sing paling umum yaiku minangka aditif ing permen "bebas gula", obat batuk lan panganan komersial liyane. Rasane manis kaya gula alami, nanging tanpa gula getih lan kalori. Mesthine, alternatif iki ora bebas kalori, nanging setengah gula. Akibaté, ora bisa digunakake ing produk nol kalori. Akeh odhol uga digunakake kanggo nambah rasa amarga ora nyebabake untu bosok kaya gula.
Isomalt minangka alkohol gula sing bisa dipangan lan wis dadi bahan mentah sing penting digunakake ing akeh panganan lan obat-obatan sing kurang kalori.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)