+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ipriflavon

sumber Ipriflavon bubuk Rega, Biaya, Didol, Grosir, Produsen & Pemasok kanggo Bisnis saka Pabrik.

Tuku Ipriflavone kanthi Rega Online Paling apik kanggo Kesehatan Tulang. Pasokan Pabrik. Ipriflavone Tuku Online. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 35212-22-7
Formula molekular: C18H16O3
Bobot molekul: 280.323
Katon: Wêdakakêna putih

fungsi
1. Kesehatan Tulang: Ipriflavon wis diteliti babagan potensial kanggo ningkatake kepadatan balung lan nyuda resiko patah tulang, utamane ing wanita postmenopausal.
2. Osteoporosis: Ipriflavon wis diteliti minangka perawatan kanggo osteoporosis, sawijining kondisi sing ditondoi dening balung sing ringkih lan rapuh.
3. Regulasi Hormon: Isoflavon, kalebu ipriflavon, dikenal nduweni sipat estrogenik. Padha bisa ikatan karo reseptor estrogen lan menehi efek kaya estrogen ing awak.
4. Efek Anti-inflamasi: Sawetara riset nuduhake yen ipriflavon bisa duwe sifat anti-inflamasi.

Deskripsi Ipriflavone
Ipriflavon minangka turunan isoflavon sintetik sing wis digunakake minangka suplemen diet utamane kanggo keuntungan potensial ing kesehatan balung. Struktur kasebut padha karo isoflavon alami sing ditemokake ing kacang kedelai lan legum liyane.
Ipriflavon entuk perhatian minangka perawatan potensial kanggo osteoporosis, kondisi sing ditondoi kanthi kapadhetan balung sing kurang lan risiko patah tulang. Dipercaya bisa digunakake kanthi nyandhet karusakan balung lan ningkatake pembentukan balung.
Bisa nyegah nyuda Kapadhetan balung, kekuatan balung lan caltropin. Uga nduweni efek nambah massa balung, ningkatake sekresi kalsium tiroid lan nyegah jumlah osteoklas. Iki uga digunakake kanggo nambani osteoporosis.
Mekanisme anti-osteoporosis yaiku:
1. Ningkatake proliferasi osteoblas, ningkatake sintesis kolagen lan mineralisasi matriks balung, lan nambah massa balung;
2. Ngurangi proliferasi lan diferensiasi sel prekursor osteoklas, nyandhet aktivitas osteoklas sing diwasa, lan nyuda resorpsi balung;
3. Nambah sekresi calcitonin liwat efek kaya estrogen lan ora langsung ngasilake efek resorpsi anti-balung;

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)