+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Inulin

Where tuku bubuk inulin? Kualitas apik Inulin bubuk 90% CAS 9005-80-5 pabrikan & supplier ing China.

Pabrik pasokan inulin serat prebiotik saka ekstrak akar chicory kanggo mundhut bobot & turu.Produk kita wis sertifikat sertifikat ISO, kita bisa nyedhiyakake ekstrak kanthi rega kompetitif & sampel gratis.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Synanthrin
Sumber tanduran: akar chicory, artichoke Yerusalem
NO CAS.: 9005-80-5
Molecular Formula: C6nH10n+2O5n+1
Spesifikasi: 90%
Penampilan: Bubuk halus putih

fungsi
1. Nyegah lan ngredhakaké constipation, ngimbangi flora usus lan nambah kesehatan usus;
2. Ningkatake penyerapan kalsium lan ningkatake kesehatan balung;
3. Ngurangi asupan kalori, nyandhet panyerepan zat kasebut kanggo entuk tujuan mundhut bobot;
4. Ngurangi GI (indeks glikemik), Mbantu manajemen lan kontrol bobot;
5. Ngrangsang sistem kekebalan awak;
6. Kanggo nyegah kanker, bahan-bahan ing inulin bisa mbantu nyandhet wutah sawetara bakteri mbebayani ing usus gedhe, lan uga bisa nyegah kedadeyan zat-zat sing mbebayani amarga zat kasebut;
7. Nyegah hiperlipidemia, bisa nyegah lemak lan kolesterol ing awak manungsa, lan bisa nyuda viskositas getih, ningkatake kemampuan antikoagulan awak, lan duwe efek pencegahan sing apik ing insiden hiperlipidemia, trombosis lan arteriosklerosis sing dhuwur ing manungsa;
8. Care kaendahan, bisa nyuda pigmentasi kulit, whiten lan beautify kulit, lan nggawe kulit padhang, alus lan mengilap;
9. Terapi adjuvant kanggo depresi entheng nganti moderat lan gangguan kuatir;

Deskripsi Inulin
Inulin minangka jinis serat panganan sing ditemokake ing panganan tanduran tartamtu, kayata akar chicory, artichoke jerusalem.
Kaping pisanan, minangka prebiotik, inulin bisa ningkatake pertumbuhan bakteri sing bermanfaat, ngatur flora usus, ningkatake pencernaan, nambah napsu, lan ningkatake kekebalan. Bisa ngatasi akeh masalah pencernaan sing umum, kayata constipation.
Kapindho, minangka serat dietary, inulin ora gampang diurai dening asam lambung sawise dicerna, sing bisa nambah rasa kenyang kanthi signifikan, saéngga nyuda total asupan panganan. Eksperimen uga mbuktekake manawa nambah inulin ing diet saben dina bisa nyuda bobot kanthi 2-16 kucing sajrone periode pengamatan 12-18 minggu, lan efek kasebut isih ketok banget.
Kajaba iku, inulin bisa ngasilake asam lemak rantai cendhak, lan banjur nyerep lemak usus, sing mbantu ngontrol lipid getih. Kajaba iku, inulin uga bisa nambah sensitivitas kanggo insulin, saéngga nyuda gula getih.
Pungkasan, inulin uga duwe efek sing ora dingerteni, yaiku ngatur emosi lan nyuda depresi! Kacarita yen inulin ngandhut fructooligosaccharides, sing bisa ngaktifake sitokin saraf, nyuda karusakan neuron, lan duwe efek terapeutik adjuvant ing depresi lan kuatir entheng nganti moderat.
Inulin minangka serat tanduran sehat sing digunakake minangka aditif panganan ing pirang-pirang negara. Senadyan biaya sing larang kanggo ngekstrak inulin, luwih akeh wong sing nggoleki serat iki amarga akeh mupangat kanggo kesehatan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)