+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Immunoglobulin Yolk IgY

Produsen pasokan Immunoglobulin Yolk IgY bubuk saka kuning endhog pitik kanggo sistem imun.

Supplier & Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar. >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Immunoglobulin saka Yolk
Sumber: Egg Yolk
Tipe HP: protein% ≥90
Tipe HPV: protein% ≥80
Penampilan: bubuk putih utawa jambon cahya

Proses Produksi
Iki disiapake saka kuning endhog seger kanthi ngencerake lan ekstraksi banyu, konsentrasi ultrafiltrasi, sterilisasi mikrofiltrasi, pangatusan beku lan proses teknologi dhuwur liyane.

fungsi
Utamane digunakake kanggo nyuda virus, ngatur kekebalan, lsp.

aplikasi
1. Minangka panganan kesehatan kanthi fungsi regulasi kekebalan, akeh digunakake ing wong kanthi tingkat kekebalan sing kurang.
2. Minangka aditif panganan kanggo bayi lan bocah cilik, bisa ningkatake kemampuan nyegah lan resistensi penyakit, lan ningkatake pertumbuhan bayi.
3. Minangka faktor khasiat kanggo panganan fungsional.
4. Minangka produk biomedis, bisa nambani diare lan penyakit liyane sing disebabake dening bakteri utawa virus patogen usus.

Deskripsi Immunoglobulin Yolk IgY
Immunoglobulin Yolk IgY minangka protein sing dipikolehi saka kuning endhog seger kanthi ekstraksi pengenceran banyu, konsentrasi ultrafiltrasi, sterilisasi mikrofiltrasi, pangatusan beku lan proses teknologi dhuwur liyane.
Immunoglobulin Yolk IgY minangka immunoglobulin aktif kanthi fungsi antibakteri lan kekebalan sing ditingkatake, sing bisa ningkatake kemampuan awak kanggo nyegah lan nolak penyakit, nduweni aktivitas kekebalan antibakteri sing dhuwur, bisa nyegah pertumbuhan patogen usus, lan nambah kemampuan anti-infeksi, ningkatake pertumbuhan. lan ningkatake kabugaran jasmani.
Immunoglobulin Yolk IgY bisa ningkatake kakebalan dhewe lan bisa ningkatake resistensi penyakit kanthi efektif. Zat iki utamané diekstrak saka endhog, sing bisa nglindhungi ati, lan uga bisa ningkatake panyerepan lan pencernaan. Isine luwih akeh laktoferin, sing bisa ningkatake kemampuan anti-infeksi awak. Wanita uga bisa nyuda inflamasi ginekologi sawise njupuk, lan bisa nglindhungi membran mukosa saluran pernapasan lan saluran reproduksi.
Immunoglobulin Yolk IgY bisa entuk immunoglobulin aktif kanthi khasiat sing beda-beda liwat stimulasi antigen spesifik, sing bisa ningkatake kemampuan awak kanggo nyegah lan nolak penyakit kanggo populasi khusus, kayata wong sing lara weteng, nambah anti-diare marang patogen usus utawa kemampuan virus, lsp.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)