+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Hyriopsis Cumingii Polysaccharides (HCPS)

Ing endi tuku Hyriopsis Cumingii Polysaccharides (HCPS)? Pasokan Pabrik Hyriopsis Cumingii Polysaccharide Powder kanggo produksi panganan lan suplemen panganan.

njaluk Hyriopsis Cumingii Polisakarida rega, for sale,produsen,supplier saka Green Stone,kabeh bahan kita ketemu kualitas ketat lan standar safety pangan, lan ngluwihi standar industri kanggo kemurnian lan karesikan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Hyriopsis cumingii
Penampilan: bubuk putih
Spesifikasi: 10%-50%
Metode deteksi: UV
Kelarutan: Gampang larut ing banyu panas kanggo mbentuk solusi koloid transparan salaka-putih, ora larut ing etanol.
Proses Produksi:
Nggunakake Hyriopsis Cumingii minangka bahan mentah, disiapake liwat ekstraksi, hidrolisis enzimatik, ultrafiltrasi, udan alkohol, pangatusan, crushing lan langkah liyane.

fungsi
1. Nduweni fungsi ningkatake fungsi kekebalan lan efek anti-inflamasi lan analgesik;
2. Peningkatan utawa pemulihan sing signifikan saka defisit neurologis;
3. Nduweni efek protèktif ing sel ati lan nambah aktivitas fungsi ati;
4. Anti-kelelahan, penyakit anti-kardiovaskular;
5. Efek antioksidan, bisa kanthi efektif mbusak produk peroksidasi lipid, nambah isi zat antioksidan, lan nyuda karusakan oksidatif protein ing awak;

Deskripsi Hyriopsis Cumingii Polysaccharides (HCPS)
Hyriopsis Cumingii Polysaccharides yaiku polisakarida alami bubuk putih sing diekstrak lan diresiki saka daging kerang saka moluska Trichophyllum kerang banyu tawar.
Hyriopsis Cumingii Polysaccharides kalebu mucopolysaccharide asam, strukture minangka senyawa polimer rantai lurus sing dibentuk saka polimerisasi unit disakarida sing kasusun saka rong turunan heksosa, heksosamine lan asam hexuronic, kanthi bobot molekul rata-rata 1.3 × 10. Hyriopsis Cumingii Polysaccharides gampang larut ing banyu panas kanggo mbentuk solusi koloid transparan putih keperakan, nanging ora larut ing etanol.
Hyriopsis Cumingii Polysaccharide minangka panganan sumber anyar nasional sing diekstrak lan dipisahake kanthi cara ilmiah lan teknologi modern, lan nduweni fungsi kanggo nglindhungi ati, nglindhungi ati, ngresiki, ngresiki, lan anti-tuwa. Hyriopsis Cumingii Polysaccharides uga bisa nyegah produksi sawetara enzim ing sel, nyuda pembentukan radikal bebas, lan nduweni peran penting kanggo nyegah radikal bebas ngrusak struktur sel lan nyebabake penuaan kulit.
Hyriopsis Cumingii Polysaccharides duweni efek protèktif langsung ing karusakan sel ati. Pasinaon wis nuduhake yen Hyriopsis Cumingii Polysaccharides bisa ningkatake tingkat kaslametan sel ati lan aktivitas SOD. Hyriopsis Cumingii Polysaccharide minangka panganan sumber anyar, sing bisa digunakake ing panganan kesehatan fungsional lan panganan umum, lan bisa ngembangake produk kanthi macem-macem arah fungsional kayata nambah kekebalan, proteksi hangover, proteksi ati, kaendahan lan anti-oksidasi.
Hyriopsis Cumingii Polysaccharides uga bisa digunakake ing kosmetik perawatan kulit. Kinerja moisturizing sing apik banget bisa digunakake minangka faktor pelembab alami sing cocog lan digunakake minangka bahan mentah kanggo kosmetik. Saliyane entuk efek moisturizing lan rejuvenasi kulit, Hyriopsis Cumingii Polysaccharides uga bisa nyandhet produksi sawetara enzim ing sel, nyuda pembentukan radikal bebas, lan entuk manfaat anti-tuwa kulit.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)