+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Hydroxymethylbutyrate (HMB)

Endi tuku Hydroxymethylbutyrate (HMB)? Suplai β-Hydroxy β-methylbutyric acid Powder Rega, Biaya, Didol, Grosir, Produsen & Supplier kanggo Bisnis saka Pabrik.

Sampeyan bisa tuku Hydroxymethylbutyrate ing Green Stone. Pasokan Pabrik. HMB Tuku Online. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: β-Hydroxy β-methylbutyric acid
NO CAS.: 625-08-1
Formula molekular: C5H10O3
Bobot molekul: 118.132
Katon: Wêdakakêna putih

fungsi
1. Sintesis Protein Otot: HMB dipercaya bisa ningkatake sintesis protein otot, yaiku proses awak mbangun lan ndandani jaringan otot. Bisa mbantu ningkatake wutah lan pangopènan otot, utamané nalika latihan resistance utawa latihan sing kuat.
2. Kekuwatan lan Daya Otot: Suplemen HMB wis digandhengake karo perbaikan kekuatan lan kekuwatan otot. Bisa ningkatake kinerja otot, ngidini individu bisa nglatih kanthi intensitas sing luwih dhuwur lan bisa nambah kapasitas kanggo kekuatan lan aktivitas adhedhasar kekuwatan.
3. Pemulihan Otot: HMB bisa mbantu nyuda karusakan otot sing disebabake olahraga lan ningkatake pemulihan. Wis disaranake kanggo nyuda tandha karusakan otot lan nyeri sawise ngleksanani sing kuat, ngewangi individu bisa pulih luwih cepet ing antarane sesi latihan.
4. Pengawetan Massa Otot: HMB wis diteliti kanggo peran potensial kanggo nyegah mundhut otot sing digandhengake karo penuaan utawa periode otot sing ora digunakake, kayata nalika istirahat utawa imobilisasi. Bisa mbantu ngreksa massa lan fungsi otot, utamane ing wong tuwa utawa wong sing ora aktif kanthi suwe.
5. Pengurangan Kelelahan: Sawetara riset nyaranake yen suplemen HMB bisa mbantu nyuda kelelahan sing disebabake dening olahraga lan ningkatake kinerja daya tahan. Bisa nambah kemampuan awak kanggo nggunakke asam lemak minangka sumber energi, duweni potensi nundha wiwitan kesel nalika olahraga sing dawa.

Deskripsi Hydroxymethylbutyrate (HMB)
HMB minangka produk risak L-Leucine ing asam amino rantai cabang, sing bisa mbantu nyuda karusakan protein lan ngrusak sel otot sawise latihan intensitas dhuwur kanggo binaragawan.
Fungsi utama HMB yaiku nyuda tingkat karusakan jaringan otot, nyepetake pemulihan otot lemes, kanthi efektif nambah volume otot, nyuda kolesterol total, lipoprotein kapadhetan rendah lan tekanan getih sistolik ing awak. Iki minangka agen dekomposisi anti-otot alami. Saiki, akeh binaragawan alam milih tambahan iki minangka senjata rahasia kanggo njaga wujud awak lan mbangun otot.
Hydroxymethylbutyrate (HMB) minangka zat alami sing diprodhuksi ing awak minangka produk sampingan saka metabolisme asam amino leucine. Wis entuk perhatian minangka suplemen diet amarga keuntungan potensial kanggo pertumbuhan otot, kinerja olahraga, lan pemulihan otot.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)