+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Hydroxycitric Acid (HCA)

Where tuku Hydroxycitric Acid (HCA) Cas 6205-14-7 Online saka Green Stone Supply. Nggoleki Rega Asam Hydroxycitric Paling Apik Kanggo Mundhut Bobot.

Bubuk Asam Hydroxycitric 60% Dijual saka pemasok kualitas kanthi rega paling apik. Layanan siji-mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 6205-14-7
Formula molekular: C6H8O8
Bobot molekul: 208.122
Penampilan: bubuk kuning cahya utawa putih
Purity: 60%

fungsi
1. Ngatur tingkat metabolisme lemak awak;
2. Dissolving calcium oxalate watu ginjel;
3. Nduweni kemampuan kanggo ngatur tingkat metabolisme lemak;
4. Nduweni efek nyegah reaksi enzim tartamtu lan nyuda napsu;

Deskripsi Hydroxycitric Acid (HCA)
Hydroxycitric Acid (HCA) ana ing cangkang buah Garcinia Cambogia. HCA duweni efek apik kanggo nyandhet sintesis asam lemak lan lemak, nyuda napsu lan nyuda bobot awak. Fungsi bobot mundhut saka asam hydroxycitric wis ngrambah dening nyandhet sintesis lemak, mromosiaken kobong asam lemak, lan ngurangi intake pangan.
Asam hidroksisitrat kanthi kompetitif bisa nyandhet lyase sitrat saka katalisis konversi asam sitrat dadi asetil-KoA, saéngga nyegah sintesis asetil-KoA lan nyuda sintesis lemak.
Asam hydroxycitric bisa ningkatake oksidasi lemak, utamane adhedhasar penyerapan energi saka lemak awak kanggo ngasilake asetil-KoA liwat oksidasi, dene asam hydroxycitric ningkatake oksidasi lemak kanthi nyandhet generasi asetil-KoA tanpa ngonsumsi protein utawa nyuda tingkat oksidasi. protein.
Asam hydroxycitric bisa nyuda asupan panganan, utamane kanthi ngrangsang sel sensori ing weteng, lan awal ngirim pesen kepenuhan liwat saraf vagus menyang sistem saraf otak sing ngontrol napsu, saéngga nyuda napsu. Kajaba iku, asam hydroxycitric bisa ngowahi karbohidrat dadi glikogen ati. Sawise glikogen ati digunakake minangka panyimpenan energi, pusat napsu ing otak bakal ngasilake rasa marem lan nyegah kepinginan kanggo mangan akeh banget.
Mulane, asam hydroxycitric asring digunakake minangka bahan fungsional utama ing produk perawatan kesehatan bobot mundhut alami kanggo bobot mundhut, abang lemak getih, dipatèni napsu, etc. Ing lapangan medicine, asam hydroxycitric uga digunakake ing preparation saka obatan sing nglindhungi. jantung lan nambah daya tahan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)