+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Akar Hydrangea

Ing endi tuku ekstrak akar hydrangea?

Produsen Pasokan Langsung Ekstrak Dichros Antifeverile 10:1 | Ekstrak Root Antifeverile Dichroa | Ekstrak Akar Hydrangea Powder for sale online saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Antifeverile Dichros; Ekstrak Akar Dichroa Antifeverile
Jeneng botani: Radix Dichroae
Bagian Digunakake: Root
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk alus coklat kuning
Cara Tes: UV
Bahan: α-, β-, γ-dichroine

fungsi
1. Efek antimalaria;
2. Efek anti-amebiasis;
3. Efek anti-leptospira;
4. Efek antipiretik;
5. Efek ing otot polos;
6. Efek anti-tumor;
7. Efek emetik;
8. Efek antivirus;
9. Efek ing sistem kardiovaskular, efek antihipertensi amarga inhibisi jantung lan vasodilasi splanchnic;

aplikasi
Digunakake kanggo produk perawatan kesehatan, suplemen diet, obat herbal, ngobati Gangguan Otoimun.

Deskripsi Ekstrak Root Hydrangea
Ekstrak Root Hydrangea duweni efek antipiretik, antihipertensi, emetik lan liya-liyane. Ekstrak kasebut nduweni efek kuratif sing apik ing plasmodium falciparum sing dibudidaya sacara artifisial lan plasmodium eksperimen kewan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)