+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

hesperidin

Pasokan Pabrik Bubuk Hesperidin Alami 98% CAS 520-26-3 saka Citrus aurantium L..

Golek rincian babagan hesperidin rega, pasokan saka Green Stone.Produk kita wis sertifikat sertifikat ISO, kita bisa nyedhiyani sampel gratis.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 520-26-3
Bobot molekul: 610.565
Formula molekular: C28H34O15
Penampilan: bubuk kristal kuning cahya
Assay: 98%

fungsi
1. Antibakteri, anti-inflamasi lan antivirus;
2. Ngapikake Kesehatan Kardiovaskular;
Hesperidin nduweni fungsi kanggo njaga tekanan osmotik normal pembuluh getih, nyuda fragility pembuluh darah, nyepetake wektu pendarahan, ngedhunake lipid getih lan nyegah lan ngobati aterosklerosis.
3. Perlindhungan sistem saraf pusat;
Hesperidin minangka flavonoid sing mentas ditemokake sing tumindak ing sistem saraf pusat. Nduweni efek sedative lan hipnotis, wektu turu suwe lan kualitas turu sing luwih apik.
4. Efek hipoglikemik;
Hesperidin uga nduweni efek hipoglikemik, nyegah hiperglikemia kanthi nambah konsentrasi glikolisis hepatik lan nyuda glukoneogenesis hepatik, dadi terapi alternatif potensial kanggo nyegah penyakit kayata diabetes lan osteoporosis sing disebabake diabetes.
5. Ningkatake efek vitamin C;
Hesperidin bisa ningkatake tingkat pertumbuhan marmut, saéngga nambah isi asam askorbat ing kelenjar adrenal, limpa lan leukosit, lan ningkatake agregasi sel getih abang ing pembuluh getih conjunctival lan nyuda resistensi kapiler amarga kekurangan vitamin C. .
6. oksidasi radikal anti-hidroksil, anti-oksidasi;
Pedroside nduweni peroksidasi anti-lipid lan scavenging radikal bebas hidroksil, sing bisa ngilangi radikal bebas lan ningkatake kekebalan awak.
7. Nyegah osteoporosis;
Hesperidin nduweni afinitas sing kuat kanggo reseptor estrogen. Bisa tumindak ing reseptor estrogen, èfèktif nyegah mundhut balung, lan Ngartekno nyuda jumlah osteoklas ing balung femur distal.
8. Fungsi anti-kanker;
Hesperidin duweni efek nyegah sing jelas ing kanker paru-paru manungsa, kanker rektum, kanker ginjel, lan sel kanker payudara manungsa. Ora mung non-mutagenic, nanging uga bisa antagonize mutagenicity saka obatan chemotherapeutic liyane. Bisa digunakake kanggo nyegah kanker lan bisa uga dadi obat sing apik banget kanggo perawatan kanker utawa bahan mentah kanggo obat sintetik.
9. Mbusak vena varikos, urat laba-laba ngilangi, aliran getih sing luwih apik, Ngapikake sirkulasi;
Hesperidin nduweni sifat anti-inflamasi sing kuat, lan sawetara panaliten nemokake manawa suplemen oral sing ngemot hesperidin lan diosmin (wujud sintetik hesperidin) bisa ningkatake kondisi vena varikos lan nyegah kedadeyan ing mangsa ngarep.

aplikasi
1. Bisa digunakake minangka penguat nutrisi
2. Aditif panganan kanggo sirkulasi getih, kesehatan urat sikil

Deskripsi About Hesperidin
Hesperidin minangka bioflavonoid sing ditemokake ing woh-wohan Citrus aurantium L. lan Citrus sinensis Osbeck. Jeruk, grapefruit, lemon, lan jeruk keprok kabeh ngandhut hesperidin. Flavonoid minangka polifenol sing penting kanggo kesehatan manungsa lan nduweni sifat antioksidan, lan tanggung jawab kanggo menehi warna lan rasa kanggo woh jeruk. Hesperidin uga asring didol ing wangun suplemen kesehatan, sing nduweni efek ndandani lan nyegah penyakit kardiovaskular.
Hesperidins nduweni antioksidan, anti-inflamasi, hypolipidemic, vasoprotektif lan antikarsinogenik lan tumindak ngedhunake kolesterol.
Hesperidin minangka bahan mentah vitamin P, sing digunakake kanggo nambah kekuwatan kapiler, nyuda fragility kapiler, nglindhungi kapiler, lan nyegah pecah mikrovaskular lan getihen.
Njupuk suplemen nutrisi hesperidin kanthi efektif bisa ningkatake kekuwatan lan elastisitas tembok pembuluh getih. Uga mbantu nyuda degenerasi pembuluh getih sing ana gandhengane karo penyakit ati, tuwa lan kurang olahraga. Hesperidin nambah aliran getih lan mbantu nyuda kahanan sing ana gandhengane karo pembuluh getih sing bengkak, kayata vena varikos. Kaya senyawa polifenol liyane, hesperidin uga nduweni efek nyuda kolesterol getih.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)