+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Hericium Erinaceus

Ekstrak Jamur Hericium Erinaceus / Ekstrak Jamur Mane Singa / Ekstrak Jamur Kepala Monyet Pasokan Pabrik kanthi rega paling apik.

Entuk rega lan COA saka Ekstrak Hericium Erinaceus saka Green Stone, We nyuplai Hericium Erinaceus Extract Powder kualitas dhuwur, saka bahan baku kanggo proses produksi lapisan inspeksi, kanggo nyedhiyani pelanggan murni Hericium Erinaceus Extract Powder.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Jamur Mane Singa; Ekstrak Jamur Hericium Erinaceus; Ekstrak Jamur Kepala Monyet
Jeneng botani: Hericium erinaceus (Bull.) pers
Bagian sing Digunakake: Fruitbody, Mycelium
Penampilan: bubuk alus coklat
Cara Tes: TLC
Bahan Aktif: Polisakarida, Beta D Glucan, Hericenones, Triterpene, Asam Amino
Spesifikasi Produk: Rasio 5:1 10:1 20:1 dening TLC Polisakarida 20% 25% 30% (UV-VIS)

Fungsi Fisiologis
1. Bantuan kanggo ndandani mukosa padharan rusak, tamba kanggo padharan ulcer, gastritis. Tumor saluran pencernaan, nyegah penyakit Alzheimer;
2. Iku apik kanggo pencernaan lan bisa digunakake minangka invigorant;
3. Perawatan penyakit weteng: ulcer lambung lan efek anti-inflamasi;
4. Scavenges radikal bebas lan nguatake kekebalan;

Deskripsi Ekstrak Hericium Erinaceus
Ekstrak Hericium Erinaceus ngemot Polisakarida (uga dijenengi Lentinan), Beta D Glucan lan bahan liyane sing bisa nglindhungi karusakan sel, ningkatake sistem kekebalan, lan ningkatake produksi sel getih putih kanggo nglawan mikroba. Polisakarida uga nduweni sifat anti-inflamasi.
Ekstrak Hericium Erinaceus bisa nyusoni organ, lan nambani lambung kronis, ulkus duodenum lan penyakit enteron liyane. Uga bisa nambah sistem imun wong. Isine asam lemak tak jenuh sing migunani kanggo sirkulasi getih lan bisa nyuda kadar kolesterol getih, mula Hericium erinaceus uga dadi panganan sing cocog kanggo wong sing duwe tekanan darah tinggi utawa sing nandhang penyakit jantung utawa pembuluh getih.
Amarga efek gedhe, Hericium erinaceus polysaccharide minangka komponen aktif utama ing Hericium erinaceus. Bagian aktif yaiku glukan sing kasusun saka rantai utama sing disambungake karo -(13) glukosida lan rantai cabang sing disambungake karo -(16) glukosida. Iki nuduhake efek nyegah sing signifikan ing sarcoma tikus 180 lan sawetara kanker liyane.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)