+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Biji Bunga Matahari (Helianthus Annuus).

Produsen Penjualan Langsung Ekstrak Wiji Sunflower | Bubuk Ekstrak Biji Helianthus Annuus ing Batu Hijau.

Ekstrak Biji Bunga Matahari (Helianthus Annuus). 50:1 Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar.>>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Wiji Srengenge; Ekstrak Biji Helianthus Annuus
Nama Botani : Helianthus annuus L.
Bagian Digunakake: Wiji
Penampilan: bubuk coklat
Cara Tes: UV / HPLC
Spesifikasi: 50:1

fungsi
1. Efek ing sistem kardiovaskular;
2. Efek antihipertensi;
3. Anti-gout lan hyperuricemia;
4. Efek anti-tumor;
5. Efek antioksidan;
6. ngedongkrak kakebalan;
7. Nyegah anemia;
8. Nambani insomnia;
9. Nambah memori;

Deskripsi Ekstrak Biji Helianthus Annuus (Sunflower).
Ekstrak Wiji Sunflower ngemot kira-kira 50% lemak, utamane lemak ora jenuh, lan ora ngemot kolesterol; isi asam linoleat bisa tekan 70%, sing bisa mbantu nyuda tingkat kolesterol getih ing awak manungsa lan nglindhungi kesehatan jantung. Sugih ing wesi, seng, kalium, magnesium lan unsur trace liyane, ekstrak wiji kembang srengenge duweni efek nyegah penyakit kayata anemia. Uga duwe efek ngobati insomnia lan nambah memori.
Ekstrak wiji duweni efek pencegahan tartamtu ing kanker, tekanan darah tinggi lan neurasthenia. Saliyane sugih ing asam lemak ora jenuh, ekstrak wiji kembang srengenge uga ngandhut macem-macem vitamin, asam folat, zat besi, kalium, seng lan nutrisi penting liyane kanggo awak manungsa.
Ana akeh serat diet ing ekstrak wiji kembang, lan Institut Kanker Amerika wis mbuktekake manawa serat diet bisa nyuda insiden kanker usus besar ing eksperimen sing cocog. Kandungan zat besi saka ekstrak wiji kembang srengenge kaping pindho tinimbang kismis lan kacang, saengga bisa nyegah anemia.
Ekstrak Wiji Sunflower bisa nambani depresi, neurasthenia, insomnia lan macem-macem penyakit psikogenik, lan uga bisa nambah memori wong.
Ekstrak Wiji Sunflower sugih seng, lan kekurangan seng ing awak manungsa bisa nyebabake kulit cepet kerut. Kanggo tujuan iki, wong ngunyah sawetara ekstrak wiji kembang srengenge utawa ekstrak wiji waluh saben dina, sing bisa nggawe kulit alus lan nundha pembentukan kerutan. Ing wektu sing padha, vitamin E bisa nyegah sel saka rusak dening radikal bebas, lan duwe efek softening lan whitening kulit.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)