+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Heisteria Pallida Cortex

tuku Ekstrak Heisteria Pallida Cortex/Maytenus Macrocarpa(chuchuhuasi) Extract 10:1 kanggo anti-kanker online.
High Quality. Rega murah. Enquiry Saiki!

Kita nyedhiyakake Heisteria Pallida Cortex Extract lan nyedhiyakake rega pelanggan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Maytenus Macrocarpa(chuchuhuasi); Ekstrak Heisteria Pallida
Jeneng botani: Maytenus hookeri Loes.
Bagéan sing Digunakna: Jamu Kabèh
Spesifikasi: 10:1
Katon: Wêdakakêna coklat
Bahan aktif: Maytansine, Maytanprine, Dulcitol

fungsi
1. Kanggo perawatan akumulasi tumor kanker lan kanker ati;
2. Nambani leukemia;
3. Kanggo stasis bengkak, umbilicus firm swelling;
4. nyandhet regenerasi sel kanker;
5. Efek mateni sel kanker;
6. Antibakteri lan anti-inflamasi;
7. Detoksifikasi;
8. Bisa nolak virus lan nyegah kedadeyan macem-macem penyakit virus;

Deskripsi Ekstrak Heisteria Pallida Cortex
Heisteria pallida cortex nduweni wewangian khusus. Bisa ngilangi stasis lan ngilangi gejala, mbusak geni lan detoksifikasi, nyuda bengkak lan nyuda rasa nyeri, lan bisa nyegah lan nambani kanker awal. Njupuk godhong seger utawa direndhem ing banyu bisa nambah napsu.
Ekstrak Heisteria pallida cortex ngemot bahan aktif anti-kanker kayata maytansine, dulcitol lan asam syringic, lan liya-liyane, sing duwe efek nyegah divisi lan reproduksi sel kanker, lan duwe efek curative khusus ing sawetara kanker. Ekstrak Heisteria pallida cortex nduweni aktivitas antikanker sing kuat ing sel KB karsinoma nasofaring manungsa. Maytansine sing ana ing njero nduweni efek langsung mateni sel kanker.
Ekstrak korteks Heisteria pallida ngemot sawetara alkohol alami, sing duwe efek terapeutik sing jelas ing pirang-pirang myeloma lan lymphosarcoma ing awak manungsa. Kajaba iku, duwe efek nyegah sing jelas ing kanker uterus wanita, kanker usus lan kanker paru-paru. Bisa nyuda kondisi kasebut, lan uga bisa nyuda lan nyegah regenerasi sel kanker. Biasane, ora mung bisa digunakake kanggo nyegah kanker, nanging uga bisa digunakake kanggo perawatan macem-macem kanker. Efek terapeutik jelas banget.
Heisteria pallida cortex extract uga duwe efek nyandhet wutah saka sel kanker, utamané kanggo populasi tumor ganas, bisa supaya wutah digawe cepet saka tumors, lan uga bisa ngluwihi gesang patients, nanging ora bisa entuk efek saka perawatan lengkap. saka penyakit tumor ganas.
Ekstrak Heisteria pallida cortex ngandhut macem-macem bahan obat kayata maytansine, maytansinol, dulcitol, lan balsamol, sing nduweni efek anti-inflamasi, anti-bakteri lan anti-virus, lan bisa nyegah kedadeyan saka macem-macem penyakit virus.
Ekstrak korteks Heisteria pallida nduweni fungsi ngresiki panas lan detoksifikasi, lan bisa mbantu perawatan tiroiditis. Sawise decocting kayu meideng, iku wis efek relieving pain lan ngurangi dadi gedhe.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)