+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Katekin Teh Hijau Kab

Endi tuku Katekin Teh Hijau Kab Bubuk saka teh ijo kanggo suplemen?

Pabrik Pasokan Catechin CAS 7295-85-4 kanthi rega paling apik. Produsen & Supplier. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Catechin; Cianidanol; Cyanidanol; (+)-katekin; D-Katekin; Asam katekinat; Asam katekuat; Cianidol; Dexcyanidanol
Sumber botani: Green tea
NO CAS.: 7295-85-4
Formula molekular: C15H14O6
Bobot molekul: 290.271
Spesifikasi: 98%
Katon: Wêdakakêna putih

fungsi
1. Bisa scavenge radikal bebas ing awak lan tundha tuwa;
2. Nyegah bosok waos;
3. Ngganti distribusi mikroba usus;
4. Efek antibakteri;
5. Deodorization;
6. Radiasi lan tahan UV;
7. Antimutagenik;
8. Ngatur tingkat gula getih, nyuda konsentrasi gula getih;
9. Ningkatake metabolisme lemak, nyuda akumulasi lemak, supaya bisa ngilangi bobot;
10. Ngurangi tekanan getih, nyuda akumulasi lipid getih, nyegah aterosklerosis, saéngga nyuda risiko penyakit kardiovaskular;
11. Ngurangi kolesterol getih lan LDL, lan nambah jumlah HDL;
12. Kanthi kapasitas antioksidan super, bisa nyegah pertumbuhan lan reproduksi sel kanker, nglindhungi sel awak saka oksidasi radikal bebas, lan nyuda pertumbuhan sel kanker lan sitokin tumor;

Deskripsi Katekin Teh Hijau
Katekin teh ijo minangka zat aktif fenolik sing diekstrak saka tanduran alami kayata teh. Catechin minangka komponèn penting ing tèh, sing nduweni akeh fungsi kayata nyegah lan nambani penyakit kardiovaskular lan nyegah kanker. Katekin teh ijo bisa ngedhunake tekanan getih, nyuda akumulasi lipid getih, nyegah aterosklerosis, saéngga nyuda risiko penyakit kardiovaskular. Panaliten uga nemokake manawa katekin teh ijo bisa nyuda agregasi trombosit lan nyegah pembentukan trombus.
Katekin teh ijo bisa ningkatake sekresi insulin, ningkatake panggunaan glukosa dening sel, saéngga nyuda isi glukosa ing getih.
Katekin teh ijo nduweni kapasitas antioksidan sing kuat, sing bisa mbantu awak ngilangake radikal bebas, nyuda kacepetan sel tuwa, lan nglindhungi kesehatan awak. Panaliten kasebut uga nemokake manawa kapasitas antioksidan katekin teh ijo luwih kuat tinimbang vitamin C lan vitamin E.
Katekin bisa nyandhet bakteri patogen manungsa (kayata racun botulinum) tanpa ngrusak reproduksi bakteri sing bermanfaat (kayata bakteri asam laktat), saengga nduweni fungsi ngatur usus.
Catechins teh ijo bisa ningkatake dekomposisi lan metabolisme lemak, nyuda akumulasi lemak, supaya bisa entuk efek bobot awak. Kajaba iku, catechin teh ijo uga bisa ngatur sintesis asam lemak lan nambah kapasitas oksidasi lemak.
Katekin teh ijo bisa nyegah pembentukan melanin, nyuda munculna bintik-bintik, lan nglindhungi kesehatan kulit. Panaliten uga nuduhake yen katekin teh ijo bisa nyandhet karusakan saka sinar ultraviolet ing kulit lan duwe efek tabir surya sing apik.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)