+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Kerang Lambe Ijo

Ngendi tuku bubuk ekstrak kerang ijo? Sampeyan bisa tuku Green Green Lipped Mussel Powder Kanggo Kesehatan Sendi & Otot ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Ekstrak Kerang Lambe Ijo didol. Klik kene kanggo tuku!

njaluk Rega Ekstrak Kerang Lambe Ijo, Biaya, Sale, Pasokan, Grosir, Produsen & Supplier kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Perna canaliculus
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 4:1~20:1
Bahan Aktif: Omega-3, Protein, Mucopolysaccharides

fungsi
1. Sifat anti-inflamasi: Ekstrak Kerang Lambe Ijo ngandhut asam lemak omega-3, utamane EPA lan DHA, sing nduweni efek anti-inflamasi.
2. Dhukungan kesehatan bebarengan: Ekstrak ngandhut glycosaminoglycans (GAGs), kalebu chondroitin sulfate lan glukosamin. Senyawa kasebut minangka pamblokiran bangunan balung rawan sing penting lan bisa mbantu ndhukung struktur lan fungsi sendi. Biasane digunakake ing suplemen kesehatan sendi kanggo ningkatake mobilitas sendi, nyuda rasa nyeri, lan ndhukung kesehatan sendi sakabèhé.
3. Aktivitas antioksidan: Ekstrak Kerang Lambe Ijo ngemot macem-macem antioksidan, kayata vitamin C lan E, uga mineral kaya selenium lan seng. Antioksidan iki mbantu nglindhungi awak saka stres oksidatif, sing bisa nyebabake karusakan lan inflamasi sel.
4. Dhukungan jaringan ikat: GAG sing ditemokake ing Ekstrak Kerang Lambe Ijo uga nduweni peran kanggo ndhukung jaringan ikat liyane ing awak, kalebu tendon, ligamen, lan kulit. Iki bisa nyumbang kanggo nambah integritas jaringan lan kesehatan kulit sakabèhé.
5. Kesehatan kardiovaskular: Asam lemak omega-3 sing ana ing ekstrak kerang lambe ijo wis digandhengake karo keuntungan kardiovaskular. Bisa mbantu nyuda pembekuan getih, nyuda tekanan getih, lan nambah profil lipid, saéngga ndhukung kesehatan jantung.
6. Mbantu nglawan radikal bebas: Ekstrak Kerang Lambe Ijo uga dianggep minangka antioksidan kuat, mbantu awak netralake radikal bebas kanggo nyegah / nyuda stres oksidatif.

Deskripsi Bubuk Ekstrak Kerang Bibir Ijo
Green Lipped Mussel Extract minangka suplemen diet sing asale saka New Zealand Perna canaliculus. Dikenal kanggo keuntungan kesehatan potensial, utamane ing hubungane karo kesehatan sendi lan inflamasi.Ekstrak biasane dipikolehi saka daging kerang, sing banjur diolah dadi bubuk utawa lenga pekat.
Ekstrak Kerang Lambe Ijo sugih ing macem-macem nutrisi lan senyawa bioaktif sing nyumbang kanggo efek promosi kesehatan. Isine asam lemak omega-3, kayata asam eicosapentaenoic (EPA) lan asam docosahexaenoic (DHA), sing dikenal kanthi sifat anti-inflamasi. Asam lemak iki bisa nyuda nyeri sendi lan kaku sing gegandhèngan karo kondisi kaya osteoarthritis lan rheumatoid arthritis.
Kajaba iku, Ekstrak Kerang Lambe Ijo ngemot glycosaminoglycans (GAGs), kalebu kondroitin sulfat lan glukosamin. Senyawa kasebut minangka pamblokiran balung rawan sing penting lan umume digunakake ing suplemen kesehatan sendi. Bisa mbantu ndhukung struktur lan fungsi sendi, uga ningkatake sintesis balung rawan anyar.
Riset babagan efektifitas Ekstrak Kerang Lambe Ijo kanggo ngatur kondisi sendi isih ditindakake. Sawetara panliten nuduhake asil sing janjeni, kanthi bukti sing nuduhake manawa bisa nyuda nyeri sendi, nambah mobilitas sendi, lan nyuda kabutuhan obat anti-inflamasi konvensional.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)