+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Kacang Kopi Hijau

Suplemen Nutrisi Bubuk Ekstrak Kacang Kopi Ijo kanthi Asam Klorogenat Kanggo Mundhut Bobot.

100% Natural Ekstrak Kacang Kopi Hijau, Entuk Penawaran Gratis Saiki! Langsung saka Produsen, Rega Pabrik, Sampel Gratis.
Kami adalah pemasok pabrik Ekstrak Kopi Hijau, dari bahan baku hingga lapisan pemeriksaan proses produksi, untuk menyediakan Ekstrak Kacang Kopi Hijau murni.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Coffea Arabica L.
Bagian sing digunakake: wiji
Penampilan: bubuk kuning coklat
Bahan aktif: asam klorogenat

fungsi
1. Asam klorogenat, nyuda pelepasan glukosa menyang aliran getih sawise mangan.
2. Nurunake tingkat gula getih, nyuda napsu, nyuda tekanan getih, lan nyuda tingkat lemak visceral.
3. ngemot antioksidan alami, migunani kanggo nglawan radikal bebas ing awak
4. Invigorating ginjel, nambah kakebalan
5. Mbantu awak ngobong kanthi proporsi lipid-lemak sing luwih dhuwur tinimbang karbohidrat, sing bisa mbantu lemes otot kanggo atlit lan binaragawan. Dadi apik kanggo formulasi olahraga.
6. Asam klorogenik duweni efek biologis ing usus cilik sing ngowahi pola penyerapan glukosa, mbantu ngatur metabolisme.

Deskripsi Ekstrak Biji Kopi Hijau
Ekstrak Kacang Kopi Ijo ngandhut antioksidan kuat ing kulawarga polifenol. Antioksidan polifenol utama ing ekstrak biji kopi ijo ana ing kulawarga sing dikenal minangka asam klorogenat. Akeh riset ilmiah lan uji klinis nuduhake ekstrak biji kopi Ijo duwe manfaat sehat sing potensial kanggo nyuda tekanan getih, nyuda bobot awak. Anti-fluand virus lan anti-kanker lan liya-liyane.
Ekstrak Kacang Kopi Ijo minangka suplemen lan/utawa produk panganan sing asale saka Kopi Ijo. Kanggo kabeh maksud lan tujuan, nduweni komposisi kimia sing padha karo biji kopi umume nanging nduweni kandungan fitokimia sing luwih dhuwur sing dikenal minangka Asam Klorogenik. Asam Klorogenik, senyawa sing ditemokake ing Ekstrak Kacang Kopi Ijo sing dianggep mbantu awak ngatur glukosa. tingkat lan nyepetake fungsi metabolisme.
Sawetara riset nyaranake yen ekstrak kopi ijo sing dijupuk minangka tambahan utawa ing panganan bisa nyebabake bobot awak lan nyuda lemak weteng. Ekstrak Kacang Kopi Ijo nduweni sifat anti-oksidan lan akumulasi lemak sing kuwat.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)