+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Grape Seed Extract

Ekstrak Biji Anggur/Vitis vininfera L/OPC/Proanthocyanidin/Procyanidin/Polyphenol.

rega pabrik lan COA saka Grape Seed Extract Kanggo Suplemen Nutrisi.
Pabrikan Ekstrak Biji Anggur lan pemasok bahan & ekstrak kualitas.
Kita nyedhiyakake Ekstrak Wiji Anggur sing berkualitas, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake Ekstrak Wiji Anggur murni.
Yen sampeyan kasengsem ing Grape Seed Extract, hubungi kita langsung.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Vitis vininfera L.
Bagian sing Digunakake: Wiji
Penampilan: Coklat nganti coklat bubuk abang
Bahan aktif: Proanthocyanidin, Procyanidin, Polyphenol

fungsi
1. Mbantu ndhukung sistem kekebalan sing sehat
2. Njaga tingkat gula getih sing sehat
3. Ndhukung sel sehat lan jaringan
4. Ndhukung kesehatan sendi
5. Mbantu njaga bobot awak
6. Aktivitas antioksidan
7. Anti-tuwa
8. efek kesehatan mripat
9. Mbantu njaga sistem kardiovaskular sing sehat
10. Manfaat kesehatan jantung (bubur sklerosis pembuluh darah sing diakibatake olahraga)

Deskripsi Ekstrak Biji Anggur
Ekstrak Wiji Anggur diekstrak saka wiji anggur alami kanthi etanol. Ekstrak wiji anggur (GSE) minangka suplemen diet sing digawe kanthi ngilangi, garing, lan ngeculke wiji anggur sing rasane pait.
Bahan aktif saka ekstrak kasebut yaiku Proanthocyanidins.
Ekstrak wiji anggur minangka jinis anyar zat antioksidan alami kanthi efisiensi dhuwur sing diekstrak saka wiji anggur sing ora bisa disintesis ing awak manungsa. Nduweni efek perawatan kesehatan lan kaendahan. Saiki ditemokake ing alam kanthi kemampuan paling kuat kanggo nolak oksidasi lan scavenging radikal bebas. Wiji Anggur sugih ing Oligomers Procyanodolic Complex (OPC), yaiku antioksidan sing kuat. Saliyane ing potence Ultra sugih liwat 20 kaping luwih dhuwur tinimbang Vitamin C, iku uga 50 kaping luwih saka Vitamin E. Bisa èfèktif mbusak keluwihan radikal bebas ing awak manungsa lan wis super kuwat Ing efek tundha tuwa lan nambah kakebalan. Anti-oksidasi, anti-alergi, anti-kelelahan, ngiyataken fitness fisik, nambah negara sub-kesehatan, tundha tuwa, nambah irritability, pusing, lemes, mundhut memori lan gejala liyane.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)