+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Glutamine

Ing ngendi Tuku bubuk Glutamine? Sampeyan bisa tuku L-Glutamine Online Kanggo Grosir ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Glutamine for Sale. Klik kene kanggo tuku!

Entuk Rega Glutamin, Biaya, Didol, Pasokan, Grosir, Produsen & Pemasok kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: L-Glutamine
NO CAS.: 56-85-9
Formula Molekuler: C5H10N2O3
Bobot molekul: 146.146
Spesifikasi: 98%
Katon: Wêdakakêna putih

Glutamine duweni akeh efek ing awak
1. Mbangun otot:
(1). Nyedhiyani sumber nitrogen sing dibutuhake kanggo awak lan promosi
sintesis protein ing sel otot;
(2). Ningkatake wutah lan diferensiasi sel otot liwat ekspansi sel;
(3). Ngrangsang sekresi hormon wutah, insulin lan testosteron, nempatake awak ing negara sintetik;
2. Glutamine duweni efek kuat:
Nambah kekuatan lan nambah daya tahan. Sajrone olah raga, metabolit asam awak mundhak, nambah cairan awak. Glutamin duweni potensi kanggo ngasilake basa, sing bisa nyuda kapasitas olahraga utawa kelelahan sing disebabake dening zat asam nganti sawetara.
3. Bahan bakar penting kanggo sistem kekebalan, sing bisa ningkatake fungsi sistem kekebalan:
Glutamin duweni efek imunomodulator sing penting lan perlu kanggo sekresi limfosit, proliferasi lan pangopènan fungsi.
4. Melu sintesis glutathione (antioksidan penting):
5. Riset biokimia, media kultur bakteri
6. Ngapikake fungsi otak:
7. Ngapikake kapasitas antioksidan awak:
8. Dhukungan nutrisi sing ditingkatake glutamin bisa ningkatake metabolisme awak, keseimbangan nitrogen, ningkatake sintesis protein, lan nambah jumlah limfosit.
9. Efektif nyegah dekomposisi protein otot, nambah volume sel lan ningkatake pertumbuhan otot liwat hidrasi sel:
11. Ngontrol napsu, nyuda lemak, lan nambah proporsi awak:

Glutamine cocok kanggo wong
1. Anak lan remaja - ningkatake perkembangan otak lan ningkatake memori.
2. Wong tuwa - supaya otak aktif lan nyegah penyakit Alzheimer.
3. Buruh kerah putih sing sibuk - ngisi ulang otak lan nyegah kesel otak.
4. Wong sing kudu pulih sawise lara utawa operasi.

Deskripsi Glutamine
Glutamine minangka salah siji saka loro asam amino glutamin. L-glutamin utamane diprodhuksi ing otot lan nduweni peran kunci ing akeh proses biologis, kalebu sintesis protein, regulasi fungsi ginjel lan kekebalan, lan pangopènan lan ndandani jaringan usus.
Glutamine sacara klinis digunakake kanggo ngobati ulkus gastrointestinal, ngilangake kesel olahraga, ngatur kekebalan, ningkatake fungsi saraf otak, lan mbantu perawatan kanker. Iki minangka obat anyar sing janjeni.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)