+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Glukoraphanin

Endi tuku Glucoraphanin bubuk Online saka Ekstrak Brokoli? Tuku Sulforaphane / Glucorafanin / Sulforaphane Glucosinolate karo Produsen & Supplier.

Tuku Glucoraphanin rega murah online saka Green Stone. Pasokan Pabrik Glucoraphanin kanthi rega paling apik. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Sulforaphane; Glucorafanin; Sulforaphane glukosinolat
Sumber Botani: Ekstrak Brokoli
NO CAS.: 21414-41-5
Formula Molekul: C12H23NO10S3
Bobot molekul: 437.49
Penampilan: bubuk kuning cahya
Spesifikasi: Glucoraphanin (RAA) 1% - 98%
Cara Tes: HPLC

Fungsi utama
1. Efek antikanker: Glucoraphanin wis diteliti sacara luas lan diakoni amarga efek pencegahan lan terapeutik ing kanker. Panliten wis nuduhake manawa bisa nyandhet wutah tumor, ningkatake apoptosis sel kanker, lan nyegah invasi tumor lan metastasis.
2. Efek antioksidan: Glucoraphanin nduweni efek antioksidan sing kuat, sing bisa mbusak radikal bebas ing awak lan nyuda karusakan stres oksidatif. Iki ndadekake efek positif ing anti-tuwa, nyegah penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular, lan nyuda inflamasi kronis.
3. Efek anti-inflamasi: Glucoraphanin duweni efek nyegah sing signifikan ing inflamasi, sing bisa nyuda inflamasi lan penyakit sing gegandhengan. Contone, kanggo arthritis rheumatoid, penyakit radang usus lan penyakit liyane, glukoraphanin bisa duwe peran tartamtu kanggo nyuda.
4. Ngapikake fungsi kekebalan: Panaliten nemokake yen glukoraphanin bisa ngaktifake lan ningkatake fungsi kekebalan. Bisa nambah produksi antibodi awak, nambah aktivitas sel imun, lan nambah resistance kanggo patogen, saéngga nambah fungsi sakabèhé saka sistem imun.
5. Nurunake lipid getih lan nglindhungi jantung: Glucoraphanin duweni efek nyuda lipid getih, sing bisa ngedhunake tingkat kolesterol lan trigliserida lan nyuda kedadeyan aterosklerosis. Ing wektu sing padha, uga bisa ningkatake aktivitas enzim antioksidan ing jantung lan sistem serebrovaskular, lan nglindhungi kesehatan jantung lan pembuluh getih.
6. Ngapikake fungsi pencernaan: Glucoraphanin duweni efek protèktif ing saluran pencernaan, bisa ningkatake peristaltik gastrointestinal, nambah sekresi asam lambung, lan mbantu pencernaan. Kajaba iku, uga bisa nambah jumlah bakteri sing migunani ing usus, ngatur keseimbangan flora usus, lan nduwe pengaruh positif kanggo ningkatake konstipasi lan kesehatan usus.

Deskripsi Glucoraphanin
Glucoraphanin minangka bahan aktif ekstrak brokoli lan prodrug sulforaphane. Glucoraphanin bisa diowahi dadi sulforaphane ing awak kanggo menehi efek anti-kanker lan anti-oksidasi.
Glucoraphanin duwe macem-macem kegunaan lan bisa digunakake minangka obat, produk perawatan kesehatan lan aditif panganan. Saiki, sawetara obat-obatan sing ana gandhengane karo glukoraphanin wis mlebu pasar kanggo perawatan macem-macem penyakit, kayata tumor, penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular, lan liya-liyane. Kajaba iku, glukoraphanin uga bisa digunakake ing formulasi produk kesehatan kanggo ningkatake kekebalan manungsa, anti-tuwa, lan nyegah penyakit. Ing babagan panganan, glukoraphanin bisa digunakake minangka aditif alami kanggo antisepsis lan pengawetan, lan nambah nilai nutrisi panganan.
Glucoraphanin minangka senyawa alami kanthi macem-macem mupangat lan tumindak. Nduweni mupangat kanggo kanker, stres oksidatif, inflamasi, fungsi kekebalan, regulasi lipid getih, fungsi pencernaan, lan liya-liyane, lan akeh digunakake ing obat-obatan, produk kesehatan lan panganan kanggo mbantu kesehatan manungsa lan nyegah penyakit.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)