+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Galactooligosakarida

Pasokan Pabrik Aditif Pangan Galactooligosaccharides Powder / GOS / Galacto-oligosakarida / Transgalactooligosaccharides.

tambahan Galactooligosakarida 99% Produsen & Supplier.
Produk kita wis sertifikat karo sertifikat ISO, kita bisa nyedhiyani rega Galactooligosaccharide & sampel gratis.
Yen sampeyan kasengsem ing, hubungi kita langsung.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: GOS; oligogalactosyllactose; oligogalaktosa; oligolactose; Transgalactooligosaccharides (TOS); Galacto-oligosakarida; Galactooligosakarida
Penampilan: bubuk putih
Purity: 99%

fungsi
1. Ngapikake constipation;
Galactooligosaccharide bisa ningkatake lingkungan ing usus manungsa lan mbantu ningkatake peristaltik usus, saéngga ningkatake fungsi detoksifikasi lan nyegah pertumbuhan bakteri.
2. Ningkatake panyerepan;
Amarga galactooligosaccharide bisa mbantu lan ningkatake panyerepan protein ing awak lan nyegah feces garing, mula duwe efek sing apik kanggo nyerep nutrisi lan duwe fungsi anti-kanker sing jelas.
3. Ngatur flora usus;
Galactooligosaccharide bisa ningkatake pertumbuhan flora usus normal (bakteri sing bermanfaat), njaga nilai pH sing kurang ing saluran usus, sing bisa nyebabake proliferasi flora bakteri ing mukosa usus, lan uga bisa nyegah penyakit usus nganti sawetara.
4. Ningkatake kakebalan;
Galactooligosaccharide bisa ningkatake reproduksi macem-macem bakteri sing migunani ing awak kita lan mbantu bakteri sing migunani kanggo entuk keuntungan ing usus, saengga duwe pengaruh sing apik kanggo nambah kekebalan.

aplikasi: panganan bayi, minuman padat, permen tablet, bubuk pengganti meal, produk nutrisi kesehatan, lsp.

Deskripsi Galactooligosakarida
Galactooligosaccharide minangka oligosakarida fungsional kanthi sifat alami. Struktur molekule umume disambungake karo 1-7 gugus galaktosil ing molekul galaktosa utawa glukosa, yaiku Gal-(Gal)n-Glc/Gal(n yaiku 0-6). Ing alam, ana jumlah tilak GOS ing susu kewan, nalika susu manungsa ngandhut luwih akeh. Pembentukan flora Bifidobacterium ing bayi gumantung banget marang komposisi GOS ing susu ibu.
Ing alam, ana jumlah tilak saka galactooligosaccharides ing susu kewan, lan sethitik liyane ing susu ibu. Galactooligosaccharide nduweni rasa manis sing relatif murni, nilai kalori sing sithik (7.1J/g), rasa manis 20% nganti 40% sukrosa, lan sifat pelembab sing kuat. Ing kondisi pH netral, nduweni stabilitas termal sing dhuwur. Sawise dadi panas ing 100 ℃ kanggo 1h utawa dadi panas ing 120 ℃ kanggo 30 menit, galactooligosaccharides ora duwe dekomposisi. Co-heating saka Galactooligosaccharide karo protein bakal nimbulaké reaksi Maillard, kang bisa digunakake ing pangolahan panganan karo sifat khusus kayata roti lan jajan.
Peranan galactooligosaccharides ing susu bubuk yaiku kanggo ngatur flora usus. Poligalaktosa minangka zat aktif alami sing asring ditambahake ing bubuk susu, uga dikenal minangka prebiotik. Iki minangka jinis pemanis anyar kanthi fungsi ngatur flora usus, proliferasi bifidobacteria, ningkatake penyerapan kalsium, lan perawatan kesehatan. Mulane, fructooligosaccharides ing susu bubuk nduweni peran luwih akeh kanggo nambah rasa. Galactooligosaccharide uga nduweni resistensi panas sing kuwat lan ora bakal mati kanthi sterilisasi suhu dhuwur, sing bisa ningkatake peristalsis usus gedhe lan ningkatake fungsi usus.
Galactooligosaccharide minangka sumber nutrisi sing apik lan faktor proliferasi sing efektif kanggo bakteri sing bermanfaat kayata Bifidobacterium lan Lactobacillus acidophilus ing saluran usus manungsa, sing bisa ningkatake pencernaan lan fungsi panyerepan saka saluran usus manungsa. Fungsi pencernaan bayi sing isih bayi relatif lemah, mula nutrisi saka galactooligosaccharides ditambahake ing susu bubuk bayi. Galactooligosakarida sing ana ing susu bubuk ora mung bisa ningkatake fungsi pencernaan bayi, nanging uga ningkatake penyerapan kalsium ing awak bayi. Kanthi mangkono nambah kekebalan bayi.
Galactooligosakarida sebagian nduweni peran sing padha karo oligosakarida ASI. Nggabungake menyang rumus bayi minangka aditif pangan fungsional bisa ningkatake kesehatan bayi lan bocah cilik nganti sawetara, nanging asupan galakto-oligosakarida sing berlebihan uga bisa nyebabake obesitas, mula dianjurake kanggo mangan kanthi moderat.

Keyword

  • Bubuk Galactooligosaccharides
  • Galacto-oligosakarida
  • Suplemen Galactooligosakarida
  • Harga Galactooligosakarida
  • Pasokan Galactooligosakarida
  • Produsen Galactooligosakarida

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)