+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Fucoidan

Golek ngendi tuku Fucoidan Online saka sumber Green Stone. Golek rega paling apik Fucoidan saka Rumput Laut Coklat.

Fucoidan Powder for Sale saka supplier kualitas kanthi rega paling apik.Layanan siji-mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: Rumput Laut Coklat
Penampilan: bubuk putih
Purity: 99%

fungsi
1. Ngapikake khasiat penyakit weteng. Efek fucoidan kanggo ningkatake penyakit weteng utamane diwujudake ing telung aspek ing ngisor iki:
(1) Fucoidan nduweni efek ngilangi Helicobacter pylori, bisa nyandhet proliferasi Helicobacter pylori lan nyegah kombinasi karo mukosa lambung.
(2) Fucoidan duweni efek nglindhungi mukosa lambung lan ngobati ulkus lambung, lan nduweni efek relief sing apik kanggo ciloko mukosa lambung sing disebabake dening alkohol lan obat-obatan lan ulkus lambung kronis.
(3) Fucoidan nduweni efek anti-kanker lambung, bisa nyandhet proliferasi sel kanker lambung, nyuda efek samping kemoterapi, lan ningkatake kualitas urip pasien.
2. Efek antikoagulan;
3. Efek antitrombotik;
4. Efek antivirus;
5. Efek anti-tumor;
6. Efek antioksidan. Fucoidan nduweni aktivitas antioksidan sing signifikan. Iki minangka antioksidan alami sing efektif banget kanggo nyegah penyakit sing disebabake dening radikal bebas.
7. Ngaktifake sistem kekebalan awak. Fucoidan nduweni macem-macem aktivitas kekebalan, utamane kalebu aktivitas anti-komplemen, respon anti-inflamasi lan regulasi kekebalan.
8. Nduweni efek saka loro-cara kahanan usus ngambakake - Ngapikake constipation;

Description About Fucoidan
Fucoidan minangka polisakarida aktif alami sing ngemot gugus sulfat sing unik kanggo ganggang coklat. Utamane ana ing matriks tembok sel, ruang antarsel lan mucus sing disekresi saka ganggang coklat kayata kelp, wakame, macroalgae, lan fucus.
Fucoidan, minangka salah sawijining komponen wakil saka obat rumput laut lan homologi panganan, minangka zat sing nduweni nilai obat sing gedhe ing rumput laut. Saiki, aktivitas biologis wis diverifikasi ing pirang-pirang aspek kayata weteng sing tenang lan nutrisi, ngatur saluran usus, anti-oksidasi, ningkatake kekebalan, anti-trombosis, nyuda tekanan getih, lan anti-virus, ing antarane efek saka weteng sepi lan nourishing utamané penting. Nduwe macem-macem fungsi biologis, kayata antikoagulasi, antitumor, antitrombosis, antivirus, antioksidasi lan ningkatake fungsi kekebalan awak, saengga akeh digunakake ing bidang obat lan industri panganan modern.
Saiki, ekstrak fucoidan wis entuk panganan "Umum sing diakoni minangka aman-GRAS" ing Amerika Serikat, lan entuk persetujuan "panganan sumber daya anyar" ing Uni Eropa. Fucoidan wis akeh digunakake ing bidang obat lan industri panganan modern minangka suplemen panganan (produk kesehatan) kanggo ndhukung perawatan adjuvant penyakit.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)