+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Fruktooligosakarida (FOS)

Pasokan Pabrik Fruktooligosakarida (FOS) Bubuk 95% / Frukto-oligosakarida / Oligofruktosa / Oligofruktan kanggo Pemanis Food Grade.

Temokake ing kene pabrikan Fructooligosaccharides, supplier & rega saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Fructo-oligosakarida; Oligofruktosa; Oligofructan
Purity: 95%
Penampilan: Bubuk halus putih

fungsi
1. Ngapikake fungsi usus lan ningkatake kekebalan;
2. Ngapikake rasa produk, ngurangi nilai kalori panganan, lan bisa ngluwihi umur simpan produk;
3. Ngatur flora usus lan ningkatake penyerapan nutrisi;
4. èfèktif mbantu kanggo nambah kakebalan saka usus, ngalangi produksi putrefies ing usus, lan duwe efek dandan apik ing constipation;
5. Mbantu nyegah racun-racun lan lemak ing awak;
6. Nyandhet wutah bakteri mbebayani lan ngatur homeostasis usus;
7. Bisa ningkatake panyerepan lan pemanfaatan unsur tilak wesi lan kalsium kanggo nyegah osteoporosis;

aplikasi
1. Ditrapake ing produk susu (kayata susu bubuk, susu bakteri asam laktat, es krim, lan liya-liyane), macem-macem produk kesehatan, panganan bayi lan setengah baya lan wong tuwa, omben-omben (kayata kopi, tèh herbal, lsp.), alkohol, roti lan panganan;
2. Applied ing jumlah tambahan saka aditif kesehatan ing pangan lan omben-omben;
3. Nambahake fructooligosaccharides ing panganan panggang bisa nambah werna produk, nambah brittleness, lan kondusif kanggo puffing;

Deskripsi Fructooligosaccharides (FOS)
Fructooligosaccharides minangka zat aktif alami, sing isine relatif dhuwur ing woh-wohan lan sayuran, lan oligofruktosa ing woh-wohan lan sayuran bisa diekstrak, lan kandungan gula ing fruktosa iki relatif seimbang, sing cocok kanggo gula getih dhuwur. Wong sing nandhang tekanan darah tinggi uga bisa njupuk normal, lan ora bakal nyebabake kenaikan tekanan darah pribadi. Kanthi mangan sawetara fructooligosaccharides kanthi bener, ora mung bisa nambah flora usus, nanging uga mbiyantu kanggo perawatan penyakit usus, lan uga bisa nyuda ekskresi racun ati.
Fructooligosaccharides minangka gula non-ngurangi sing bisa ningkatake flora mikroba ing usus, sing bisa nggawe usus luwih sehat, saéngga bisa ningkatake konstipasi lan penyakit gastrointestinal liyane. Kajaba iku, fructooligosaccharides uga bisa ningkatake penyerapan unsur trace. Nalika unsur wesi lan kalsium ing pasien kurang diserap, fructooligosaccharides lisan bisa digunakake kanggo ningkatake panyerepan lan panggunaan, sing bisa nyuda gejala osteoporosis nganti sawetara.
Saiki akeh panganan olahan bakal nggunakake fructooligosaccharides minangka aditif, sing bisa digawe biskuit, roti lan jeli, lan uga bisa digunakake kanggo nggawe omben-omben woh lan sayuran, lan rasane relatif enak.
Fructooligosaccharides duweni fungsi ganda saka fungsi perawatan kesehatan lan aditif panganan. Kanthi nilai kalori sing kurang, ora ana karies dental, bisa ningkatake proliferasi bifidobacteria, nyuda gula getih, nambah lipid serum, lan ningkatake panyerepan unsur trace lan fungsi fisiologis liyane. Ing taun-taun pungkasan, ing antarane akeh panganan oligosakarida, Fructooligosaccharides wis diakoni dening sarjana nutrisi internasional minangka "serat diet sing larut ing banyu kanthi indigestibility banget", sing bisa ngatur keseimbangan mikroekologis awak manungsa ing loro arah, lan minangka faktor super bifid sing khas. , disenengi dening manufaktur pangan modern lan konsumen, lan digunakake digunakake ing pangan kesehatan generasi katelu.
Minangka salah sawijining prebiotik sing paling diteliti lan digunakake, Fructooligosaccharides wis kabukten dadi siji-sijine bahan alami sing nduweni sifat fisiologis ganda faktor super bifidogenik lan serat panganan sing larut ing banyu bebarengan. Ing pasar Cina, Fructooligosaccharides wis disetujoni dening pemerintah minangka "pangan kesehatan", "bahan pangan" lan "nutrisi nutrisi", lan sapiturute Pasar kanggo produk fungsional sing gegandhengan uga berkembang kanthi cepet.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)