+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Kayu Oak Prancis (Quercus Robur).

tuku Ekstrak Kayu Oak Prancis (Quercus Robur). Ing Murah Online| Ekstrak Oak Prancis For Sale | Grosir Suplai | Keuntungan Ekstrak Kayu Oak Prancis

Hot Sale Pabrik Pasokan Grosir Extract Kayu Oak Prancis saka Green Stone Kanggo Fighting lemes.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Kayu Oak Prancis; Ekstrak Oak Prancis; Ekstrak Quercus Robur
Jeneng botani: Quercus robur L.
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1
Cara Tes: HPLC

Wuku
1. Ngurangi lemes;
2. Nglayani minangka antioksidan kuat;
3. Ngurangi tingkat kuatir;
4. Ngapikake fungsi kognitif;
5. Ngisor tingkat kuatir nalika nambah kalem lan energi
6. Bisa nuduhake dandan ing kekirangan lan kekeselen nalika nyuda nyeri sendi lan otot saka latihan sing nyenengake;
7. Nambah kinerja olahraga;

Babagan Ekstrak Kayu Oak Prancis (Quercus Robur).
Ekstrak Kayu Oak Prancis mbantu ningkatake rasa kesel lan nambah vitalitas lan energi awak. Kanggo pasien sing kesel kronis, tingkat stres oksidatif sing tambah bisa dadi salah sawijining prekursor utama penyakit kasebut. Ekstrak Kayu Ek Perancis wis ditampilake kanggo nyuda tingkat stres oksidatif. Kajaba iku, Ekstrak Kayu Oak Prancis wis ditampilake kanggo ngaktifake mitokondria, pembangkit tenaga sel, sing ngasilake energi.
Flavonoid proprietary sing ana ing Ekstrak Kayu Oak Prancis nyedhiyakake awak kanthi energi sing dibutuhake. Sawise awak manungsa ngonsumsi ekstrak kayu oak, komponen-komponen kasebut bakal berinteraksi karo flora usus sajrone metabolisme awak, sing bisa ningkatake regenerasi mitokondria (panggonan sel ing awak ngasilake energi) lan ngrusak mitokondria sing wis tuwa lan ora efisien.
Pasinaon klinis uga nemokake yen Ekstrak Kayu Oak Prancis bisa nambah ribosom ing sel ing subyek, ningkatake sintesis protein anyar kayata serat otot lan enzim. Kajaba iku, ekstrak kasebut uga migunani kanggo kesehatan ati, bisa nyuda konten homocysteine ​​komponen sing mbebayani ing ati, lan normalake isi enzim ing ati.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)