+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Kolagen Peptida Iwak

Tuku Grosir Kolagen Peptida Iwak / Bubuk Peptida Kolagen Iwak saka Iwak kanggo Anti-Aging.

tuku Kolagen Peptida Iwak karo Best Price saka Green Stone. Produsen & Supplier.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Marine Collagen Peptide
Sumber Bahan Baku : Sisik Iwak
Bobot Molekul Rata-rata: 500-1000D; 300-500D (Bisa disesuaikan)
Fitur Produk:
Wêdakakêna/partikel putih kanthi bau amis sing rada amis; Peptida kolagen iwak kelas 3A meh ora enak

Wuku
1. Bisa nyuda kisut, nambah elastisitas kulit, lan nambah struktur sakabèhé lan tampilan kulit;
2. Ningkatake kualitas turu;
3. Ningkatake kesehatan usus;
4. Mbantu ndhukung massa otot lan kinerja olahraga;
5. Ningkatake kesehatan sendi lan balung;
6. Nyengkuyung wutah otot tanpa lemak;

aplikasi
1. Food Grade
Minangka bahan kesehatan fungsional, itis ditambahake ing susu, yoghurt, susu kedelai, produk daging, bumbu, roti, lan panganan liyane.
2. Wedang Grade
Minangka bahan kesehatan fungsional, iki ditambahake ing jus buah, minuman berkarbonasi, banyu mineral, minuman protein, kopi, cairan oral, lan minuman fungsional liyane.
3. Kelas Kosmetik
Minangka bahan kosmetik, itis ditambahake ing pembersih rai, krim rai, lotion, lotion perawatan kulit, topeng rai, lotion mandi, sampo, lsp.

Description About Fish Collagen Peptide
Kolagen Peptida Iwak minangka protein sing diekstrak saka limbah iwak kayata sisik iwak, kulit iwak, lan balung iwak. Iki minangka peptida kolagen alami, sing kasusun saka macem-macem asam amino, kalebu glisin, serine, lisin, prolin lan asam amino liyane, kanthi biokompatibilitas lan bioaktivitas sing apik.
Peptida kolagen iwak ora mung nduweni fungsi regulasi fisiologis, nanging uga nduweni nilai nutrisi sing dhuwur. Kandhutan protein luwih saka 90%, lan ngandhut 19 jinis asam amino, sing cocog karo kabutuhan manungsa ing jaman saiki kanggo nggayuh nutrisi lan kesehatan. Minangka peptida protein molekul cilik, iku gampang banget kanggo digunakke lan digunakke dening awak manungsa, iku ora bakal gawé reaksi alergi, lan uga bisa ningkataké panyerepan saka vitamins lan mineral.
Peptida kolagen iwak utamane digunakake ing perawatan kecantikan lan panganan kesehatan, sing bisa ningkatake elastisitas kulit, moisturize, tundha tuwa kulit, lan ningkatake kesehatan balung lan sendi. Dibandhingake karo kolagen saka sumber liyane, peptida kolagen iwak duwe molekul cilik, gampang diserap lan dimanfaatake dening awak manungsa, lan ora ngemot bahan-bahan ala kayata kolesterol lan lemak, mula luwih disenengi wong liya.
Nggunakake teknologi pencernaan enzim biologis sing diarahake kanggo ngekstrak peptida aktif molekul cilik kanthi timbangan tilapia saka Pulo Hainan kanggo entuk bobot molekul rata-rata kurang saka 1000D, kelarutan sing apik, stabilitas sing apik, viskositas sing kurang, rasa sing apik, kualitas sing apik. , gampang nyerep kolagen iwak, lan diakoni dening para pelanggan ing saindenging jagad.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)