+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Fisetin

Grosir Fisetin(CAS 528-48-3) bubuk Kanggo Suplemen Diet.

Fisetin 98% Suplemen Supplier lan Produsen kanthi kualitas paling apik,Produk kita wis sertifikat sertifikat ISO, yen sampeyan kasengsem, hubungi kita langsung.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 528-48-3
Formula molekular: C15H10O6
Bobot molekul: 286.24
Spesifikasi: 98%
Kapadhetan: 1.688 g/mL
Titik lebur: 330 °C (626 °F; 603 K)
Penampilan: bubuk kuning cahya

fungsi
1. Alon mudhun otak mudhun, nambah kesehatan otak lan memori;
2. Kemampuan kanggo ngilangke sel senescent, alon mudhun tuwa;
3. Bisa nyegah sel kanker saka multiplies lan nyebar;
4. Nyegah stres lan inflamasi;
5. Bisa Nyegah Stroke lan Alzheimer;
6. Bisa nambah gejala depresi;
7. Ngapikake kesehatan kulit;

Deskripsi About Fisetin
Fisetin minangka flavonoid, yaiku antioksidan khusus sing ditemokake ing stroberi, apel, persimmons, bawang lan tanduran liyane, utamane migunani kanggo nyuda penuaan. Ora mung duwe aktivitas antioksidan langsung, nanging uga nambah tingkat glutathione antioksidan utama ing sel. Ing ngarsane stres oksidatif, fisetin uga njaga fungsi mitokondria lan nglindhungi sel saraf saka pati sing disebabake stres oksidatif.
Panaliten anyar nemokake manawa konsumsi fisetin kanthi rutin nambah umur kira-kira 10% lan nambah kualitas urip ing tikus tuwa. Uji klinis saiki ditindakake kanggo nemtokake manawa fisetin bisa alon-alon tuwa ing manungsa.
Fisetin uga nglindhungi sampeyan saka inflamasi ing mangsa ngarep lan ngilangi inflamasi sing ana. Radang sing sithik tegese sel sampeyan bisa mlaku kanthi kebak daya lan sampeyan bisa pulih luwih cepet.
Fisetin uga nuduhake janji gedhe ing perang nglawan kanker. Iki nyegah sel kanker nyebar lan ngrusak. Fisetin katon apik banget kanggo ngrusak sel kanker payudara.

Keyword

  • Bubuk Fisetin
  • Suplemen Fisetin
  • CAS 528-48-3
  • Grosir Fisetin
  • Supplier Fisetin
  • Produsen Fisetin

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)